Beşiktaş'tan 4 bomba birden

Beşiktaş stoper Manoel, Caner, Gökhan İnler ve Atınç’ı renklerine kattı... Siyah-beyazlılarda dün Eto'o ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Kamerunlu yıldız Kara Kartal ile anlaşmaya yakın...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ağustos 2016 Güncelleme 31 Ağustos 2016, 02:01
Beşiktaş’tan 4 bomba birden

İÇİNDEKİLER

Kartal'dan jet harekat... Transferde Gökhan Gönül ve Adriano'nun ardından sessiz kalan Beşiktaş Talisca ve Aboubakar'ın ardından Caner Erkin, Manoel Messias, Gökhan İnler ve Atınç Nukan'ın transferlerini gerçekleştirdi. Nasri'de hayal kırıklığı yaşadıktan sonra listedeki isimler için kulüpleriyle tek tek görüşen Başkan Orman bombaları patlattı. Önce Inter'in kadrosunda düşünmediği Caner için Inter'le masaya oturan Orman ve yöneticiler bu görüşmeden mutlu sonla ayrıldı. Caner Erkin'i 1 yıllığına kiralayan Siyah-Beyazlı yönetim milli oyuncuya 1 yıl için 1.7 milyon Euro ödeyecek. Bu transfer karşılığında İtalyan kulübüne 500 bin Euro kiralama bedeli ödenecek.

MESSİAS VE İNLER BUGÜN İSTANBUL'DA
Bir süredir stoper arayışlarını sürdüren yönetim yapılan uzun görüşmelerin ardından Brezilya'da Cruzeiro forması giyen 26 yaşındaki Brezilyalı oyuncu Manoel Messias1 yıllığına kiralık olarak almayı başardı. Messias'ın bugün İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Kartal, Türk asıllı İsviçreli futbolcu Gökhan İnler'i ise bonservisiyle kadrosuna kattı.. Onun da bugün gelmesi bekleniyor.

ETO'O DA BEŞİKTAŞ'TA OYNAMAK İSTİYOR
Beşiktaş altyapıdan yetişen Atınç Nukan'ı da 1 yıllığına Leipzig'den kiraladı. Siyah-beyazlı kulüp dün resmi açıklamada bulundu. Kartal, Samuel Eto'o transferi için de bastırıyor. Kamerunlu oyuncunun menajeri ile İstanbul'da buluşan Başkan Fikret Orman'ın transferin son gününde bombayı patlatması bekleniyor. Eto'o da Beşiktaş'ta forma giymek istediğini açıklamıştı.