Artık 'inan'mıyor

Bu sezon gösterdiği performansla taraftarların hedefindeki isim haline gelen yıldız futbolcunun tavrı, “Demek ki yedek kalmayı umursamıyor” yorumuna neden oldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ağustos 2016 Güncelleme 31 Ağustos 2016, 01:23
Artık ’inan’mıyor

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın son 4 sezonda yaşadığı 3 şampiyonluğun en önemli mimarlarından biri olan Selçuk İnan bu sezona çok kötü bir başlangıç yaptı. Beşiktaş, Karabük ve Akhisar maçlarında gösterdiği başarısız performans sonrasında taraftarların hedefi haline gelen yıldız futbolcu, Nigel de Jong transferi sonrası yedek kalma riskiyle de karşı karşıya kaldı. Fakat Selçuk İnan tüm bu yaşananlara rağmen teknik direktör Riekerink'in verdiği iki gün izinde soluğu Bodrum'da aldı.

TANINMAMAK İÇİN UĞRAŞTI
Eşi Cemre Kardeş ile tatile çıkan yıldız futbolcu, Türkbükü Maça Kızı'nda gazetecilere görüntülendi. İskelede bir arkadaşı sohbet halinde olan yıldız futbolcu gazetecilere yakalanınca ne yapacağını bilemedi. İlk olarak eli ile yüzünü saklamaya çalışan Selçuk, sonrasında tanınmamak için gözlük taktı.

ÇALIŞMAK YERİNE TATİLE
Tecrübeli yıldızın verilen iki günlük arayı çalışmak yerine tatilde geçirmesi, "Demek ki Selçuk yedek kalmayı artık önemsemiyor" yorumlarına neden oldu.

Halil ÇİLİNGİR