Kartal’a Nasri şoku

Başkan Fikret Orman ile yöneticilerden Umut Güner ve Emre Kocadağ özel uçakla İngiltere’ye uçtu ancak Samir Nasri’yi alamadan geri döndü. Beşiktaş, Caner’in transferine yoğunlaştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ağustos 2016 Güncelleme 30 Ağustos 2016, 04:01
Kartal’a Nasri şoku

İÇİNDEKİLER

Son olarak kadrosuna Porto'nun forveti Aboubakar'ı katan Beşiktaş'a Samir Nasri'den kötü haber geldi... Manchester City'nin yıldızını kiralamak için İngiltere'ye özel uçakla giden başkan Fikret Orman ve yöneticiler eli boş döndü. İngiliz ekibinin teknik direktörü Guardiola'nın Nasri ile yaptığı toplantıdan sonra Beşiktaş için transferin kapandığı öğrenildi. Siyah-beyazlı takım Nasri defterini kapattıktan sonra alternatif isimlere yöneldi. İspanya'nın köklü kulüplerinden Sevilla'nın Nasri'yi çok istediği ve transfer girişimlerine başladığı öğrenildi. Beşiktaş'a olumsuz cevap veren Nasri'nin Sevilla'ya vereceği cevap merakla bekleniyor. Sosyal medyadaki Beşiktaş taraftarları da tecrübeli oyuncunun tavrından dolayı çok rahatsız.


CANER BEŞİKTAŞ'TA OYNAMAK İSTİYOR
Kartal, Nasri'den olumsuz cevap aldıktan sonra Caner Erkin'e yoğunlaştı. Siyah-beyazlı yönetim bu transferi bitirmek için elini çabuk tutuyor. İtalyan ekibi geçtiğimiz günlerde son dakika kararından vazgeçmiş ve Caner'i Beşiktaş'a bonservisi ile vermek istemişti. İnadından dönen İtalyan kulübünün Kartal'a olumlu cevap vermesi bekleniyor. Tecrübeli oyuncu da Beşiktaş'ta oynamak istiyor.

NASRİ KARARINI BUGÜN AÇIKLIYOR
Geçtiğimiz hafta sonu West Ham'a karşı forma giyen Samir Nasri, transferiyle ilgili son kararını bugün açıklayacak. Fransız yıldız ya takımında kalacak ya da Sevilla'nın yolunu tutacak.