Harika bir kulübe geldim

Fenerbahçe’nin yeni transferi Lens, “Fenerbahçe harika bir kulüp ve benim için harika bir tecrübe olacak. Advocaat ile iyi ilişkilerim var, benim kalitemi çok iyi biliyor” diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ağustos 2016 Güncelleme 30 Ağustos 2016, 00:00
Harika bir kulübe geldim

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin yeni transferi Lens, sarı-lacivertli takımla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Jeremain Lens, "Sabırsızlıkla bekliyorum. Fenerbahçe harika bir kulüp ve benim için harika bir tecrübe olacak. Dick Advocaat ile iyi ilişkilerim var, benim kalitemi çok iyi biliyor. Bana torpil geçiyor diyemeyiz, beni tanıyor" ifadelerini kullandı.

ADVOCAAT İLE 56 MAÇA ÇIKTI
Fenerbahçe'de oynamayı sabırsızlıkla beklediğini belirten Hollandalı oyuncu, "Yarın (bugün) kontroller var. Bir problem çıkacağını sanmıyorum. Güzel bir transfer olacak. Sunderland'in benimle ne problemi vardı, bilmiyorum. Sadece beni göndermek istediler. Yeni maceramı sabırsızlıkla bekliyorum." dedi. Tecrübeli futbolcu Advocaat yönetimindeki PSV, AZ Alkmaar ve Sunderland'de 56 lig maçına çıktı. Lens, 22 gol, 17 asistle 39 gole katkıda bulundu. Hollandalı son vuruşlarda da çok etkili.