Yediğimiz gollerde uyuduk

F.Bahçe Teknik Direktörü duran toplarda yenen gollere tepki göstererek, “Bu pozisyonda bazı oyuncularımız uyudu” dedi. Kalelerinde çok basit goller gördüklerini vurgulayan Advocaat, "En azından 1 puanı kurtardık" diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ağustos 2016 Güncelleme 29 Ağustos 2016, 01:38
Yediğimiz gollerde uyuduk

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat, Kayserispor beraberliği sonrasında duran toplarla yenen golleri eleştirdi. Hollandalı hoca, "Duran toplarda adam adama savunma yapıyoruz ve bu sebeple herkes işini yapmalı. Yediğimiz gollerde bir oyuncu uyuyordu demek ki. Alan savunmasından daha ziyade adam adama savunma yapmayı daha doğru buluyorum" ifadesini kullahdı. Oyuncularını mücadeleleri için tebrik eden Hollandalı teknik adam, "Kayserispor karşılaşması zorlu bir maçtı. 10 kişiyle oynamamıza rağmen çok iyi mücadele ettik. Kalemizde çok basit goller gördük. Oyuncularımı ikinci yarıdaki gayretleri için tebrik ediyorum. En azından son anlarda beraberlik golünü bulabilirdik. Sahamızda oynadığımız ilk maçta elbette kazanmak istiyorduk ama son anlarda da olsa 1 puanı kurtarmak önemli" dedi.

TAKIMLA İLGİLİ OLUMLU DÜŞÜNCELERİM VAR
Transfer çalışmaları hakkında da konuşan Hollandalı hoca, "10 günde 4 maç yaptık oyuncularımızı görebildik. Takımla ilgili olumlu düşüncelerimiz var ama dengeli bir kadromuz yok. Orta alanda aynı özelliklere sahip oyuncularımız var. Bu sebeple orta alanda yaratıcı bir oyuncuya ihtiyacımız var. Bunun için yönetimin gerekli araştırmaları yaptığını biliyorum. Milli maç arasında yapılan hataları telafi etmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu takım mutlaka toparlanacak. Buna inanıyorum" ifadesini kullandı.

FOTOKOPİ GİBİ 2 GOL
F.Bahçe Kayserispor' la 3-3 berabere kalırken yenen goller saç-baş yoldurdu. Bu sezon kendi sahasında ilk maçına çıkan Fenerbahçe'nin yediği ilk 2 gol birbirinin kopyası gibiydi. Karşılaşmanın 27. dakikasında Deniz Türüç'ün sağ kanattan ceza alanına kullandığı serbest vuruşta ön direkte kafayı vuran Welliton Kayserispor'u 1-0 öne geçirirken bu golde özellikle Kjaer'in hatası çok büyüktü. BİRBİRİNDEN FARKI YOKTU
Kayserispor'un attığı 2. gol ise 1. golün tıpa tıp aynısıydı. Deniz'in sağdan kullandığı serbest vuruşta Welliton ön direğe giderek kafayı ilk goldeki gibi vurdu.

KADIKÖY'DE AZİZ YILDIRIM İSTİFAYA DAVET EDİLDİ
Fenerbahçe evinde Kayserispor ile 1-1 berabere kalarak 2 haftada sadece 1 puan toplayınca taraftarını da çıldırttı. Sarı-lacivertli taraftarlar, Ülker Stadı'ndan çıkmadan önce başkan Aziz Yıldırım'ı istifaya çağırdı. Taraftarlar, "Yıldırım isifa" şeklinde tempo tuttu. Fenerbahçe'ye gönül veren taraftarlar kötü futbolun baş sorumlusu olarak da Aziz Yıldırım görüyor.

HOCA TERCİHİ DE HATALI!
Sosyal medyadaki Fenerbahçe taraftarları, Aziz Yıldırım'ın takımla yeteri kadar ilgilenmediği ve doğru transferler yapmadığı görüşünde. Taraftarlar onun Dick Advocaat tercihini de doğru bulmuyor.