Ve Lens Fener’de

Fenerbahçe uzun bir süredir kadrosuna katmak için çaba sarfettiği Hollandalı kanat oyuncusu Jeremain Lens’i Sunderland’dan 1 yıllığına kiraladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ağustos 2016 Güncelleme 27 Ağustos 2016, 01:32
Ve Lens Fener’de

İÇİNDEKİLER

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalan Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmek için aradığı kanat oyuncusuna nihayet kavuştu. Fenerbahçe bir süredir yürüttüğü transfer çalışmasında dün mutlu sona ulaştı. Fenerbahçe yönetimi Sunderland forması giyen Lens'i satın alma opsiyonuyla birlikte 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı. Teknik direktör Dick Advocaat'ın daha önce Sunderland ve PSV'de birlikte çalıştığı Lens ile birebir temas kurması işleri kolaylaştırdı. Görüşmelerde mutlu sona ulaşan yönetim futbolcuyu en kısa sürede İstanbul'a getirecek. Hollandalı futbolcu forvetin iki kanadında da forma giyebiliyor. Ayrıca Lens golcü özelliklere sahip. Bu anlamda Sarı-Lacivertli ekibin skor bulmasında önemli bir faktör olabilir.

HIZINI TEKNİĞİYLE BİRLEŞTİRDİ
28 yaşında ve 1.78 boyunda olan Jeremain Lens, hızını tekniğiyle birleştirmiş bir kanat oyuncusu. Ceza alanı ve çevresinde son derece etkili. 2010 yılından bu yana Hollanda Milli Takım forması de giyen Lens, golcü özelliğini burada da gösterdi ve 24 milli maçta 8 kez fileleri havalandırdı. Jeremain Lens, Sunderland dışında daha önce Dinamo Kiev, PSV Eindhoven, NEC Nijmegen ve AZ Alkmaar formaları da giymişti.