Meşaleyi yakın Diarra yakın

Lassana Diarra ile anlaştıktan sonra tazminat konusuna el atan yönetim tüm sorunları çözdü. Sarı-Kırmızılılar, 5 milyon Euro'ya indirilen cezasının yarısını ödeyecek ve imzalar atılacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ağustos 2016 Güncelleme 27 Ağustos 2016, 00:40
Meşaleyi yakın Diarra yakın

İÇİNDEKİLER

Galatasaray uzun süredir peşinden koştuğu Lassana Diarra'ya kavuşuyor... Sarı-Kırmızılı yönetim, büyük uğraş verdiği transferi imza aşamasına getirmeyi başardı. İlk olarak Fransız yıldızla görüşen ve anlaşma sağlayan yönetim ardından da Diarra'nın tazminat sorununa el atmıştı. 31 yaşındaki futbolcunun avukatları ile Lokomotiv Moskova arasında geçen görüşmeler de meyvesini verdi. Rusya'dan gelen bilgilere göre Lokomotiv kulübü cezayı 5 milyon Euro'ya indirmeyi ve taksitlendirmeyi kabul etti. Galatasaray yönetimi, bu paranın yarısını karşılayacak. Diğer yarısı ise Diarra tarafından ödenecek. Kulübe yakın kaynaklara göre, Fransız ön libero pazartesi günü İstanbul'a gelecek ve resmi imzayı atacak.

BONSERVİSİ YOK AMA YILLIK MALİYETİ ÇOK!
Diarra'nın sözleşmesinde tek taraflı çıkış maddesi olduğu için Galatasaray, Marsilya'ya bonservis bedeli ödemeyecek. Buna karşın Sarı-Kırmızılılar'ın Fransız yıldıza 3 yılda primlerle birlikte 12 milyon Euro vermesi bekleniyor. Bölgesinde Avrupa'nın en iyileri arasında yer alan Lassana Diarra geçen sezon Marsilya'da adeta yeniden doğmuştu. Yıldız futbolcuyu taraftarlar da dört gözle bekliyor.