Konya’da 30 bin Halisdemir

Taraftarlar kritik mücadeleyi şehit Astsubay Ömer Halisdemir maskeleriyle izledi. İki takımın attığı her golden sonra ise stadyumda, "Ölürüm Türkiyem" şarkısı çaldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ağustos 2016 Güncelleme 27 Ağustos 2016, 00:31
Konya’da 30 bin Halisdemir

İÇİNDEKİLER

Konyaspor ile Beşiktaş maçı öncesi duygulandıran sahneler yaşandı. 15 Temmuz şehidimiz Astsubay Ömer Halisdemir'in maskeleri taraftarlara dağıtıldı. Konyasporlu futbolseverler de 7'den 70'e bu maskeleri takarak dosta düşmana nasıl birlik olduğumuzu bir kez daha gösterdi. Bu sahneler yaşanırken bazı taraftarların gözyaşlarını tutamadığı görüldü... 15 Temmuz'da canlarını hiçe sayarak vatanı için savaşan yiğitler için maçtan önce ve maç sırasında dualar okundu. Konyaspor'un bu jesti uzun süre hafızalardan silinmeyecek cinsten. İki takımın attığı gollerden sonra stadda, "Ölürüm Türkiyem" şarkısı çalması da çok güzel bir enstanteneydi.

HALİSDEMİR PANKARTLARI ÇOK ANLAMLIYDI
Yeşil-Beyazlı taraftarlar kuzey kale arkası tribünde üzerinde Türk Bayrağı bulunan kamyonu çeken bir çocuğun fotoğrafı ile birlikte 'Dünyada hiç bir güç halkın gücünün karşısında duramaz' ve 'Şehit Piyade Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir. O sizi iki kurşunla bitirdi siz onu 30 kurşunla ölümsüzleştirdiniz'' yazılı dev parkantlar açtı.