Kocaman çelme

Maça fırtına gibi giren Aykut Kocaman’ın ekibi 8’de Raid Bajic ile öne geçti... Fakat önce 14. dakikada Olcay Şahan skoru 1-1’e getirdi. 53’te ise Cenk Tosun, Beşiktaş’ı öne geçirdi. 59'de birkez daha sahneye Bajic çıktı. 82'de 2. sarı kartı gören Necip Uysal oyundan atıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ağustos 2016 Güncelleme 27 Ağustos 2016, 01:31
Kocaman çelme

İÇİNDEKİLER

Konyaspor şampiyona 'dur' dedi... Zorlu Konya deplasmanına çıkan Beşiktaş adeta yenilgiden kurtulduğu maçta rakibiyle 2-2 berabere kaldı ve ligde ilk puan kaybını yaşadı... 8. dakikada Skubic arka direkte kafayla topu kale ağzına indirdi. Bajic kale ağzında topu yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-0. 14. dakikada Quaresma'nın sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Ali Çamdalı'dan seken topa hareketlenen Olcay arka direkte yaptığı kafa vuruşuyla skoru eşitledi: 1-1. 31. dakikada serbest vuruşu kullanan Mehmet Uslu'nun ortasında kale önünde Vukovic topa dokunamayınca Konyaspor önemli bir pozisyondan yararlanamadı.

NECİP ATILDI, RHODOLFO ÇİZGİDEN ÇIKARDI
Beşitaş 53'te öne geçti. Beck'in harika pasını aynı güzellikle kontrol eden Cenk şık bir plase ile golü attı: 1-2. Fakat Konya 6 dakika sonra Bajic'le eşitliği yakaladı: 2-2. 81'de gol giden topu Rhodolfo çizgiden çıkardı. 82'de 2. sarı kartı gören Necip oyundan atıldı. 90+3'te Hora vurdu, Tolga çıkardı ve maç 2-2 sona erdi.

TALİSCA&ADRİANO YETİŞEMEDİ
Benfıca'dan kiralanan ve Konyaspor maçının kadrosuna alınan Anderson Talisca lisansı yetişmediği için dünkü mücadelede forma giyemedi. Alanya maçında sakatlanan fakat Konya'ya götürülen Adriano ile ağrıları artırca 18 kişilik kadroya alınmadı.

45'TE ORTALIK KARIŞTI
Konya'daki zorlu puan mücadelesinde oldukça gergin anlar yaşandı. 45. dakikada iki tecrübeli isim Tolga Zengin ile Ali Turan arasında çıkan elektiriklenme bir anda tüm futbolculara sıçradı. Bu nedenle ilk yarı 51. dakikada tamamlanabildi. Kenara çekilerek olayları izleyen Cüneyt Çakır; Ali Çamdalı, Ali Turan ve Tolga'ya sarı kart gösterdi.

NECİP KIRMIZIYI ARADI OYUNDAN ATILDI!
Maçın 29. dakikasında sarı kart gören Necip, 45'te Bajic'e hava topu mücadelesinde dirsek attı. Fakat Cüneyt Çakır ikinci sarıyı çıkarmadı. Aynı Necip 82'de bir sert faul daha yapınca kırmızıyı gördü.