Haydi şansınız bol olsun

Grasshoppers’ı eleyen Fenerbahçe 2. torbadan, Atiker Konyaspor ise 4. torbadan kura çekimine katılıyor. Monaco'da saat 14.00'de gerçekleştirilecek kura çekimi öncesinde heyecan doruğa çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ağustos 2016 Güncelleme 26 Ağustos 2016, 00:00
Haydi şansınız bol olsun

İÇİNDEKİLER

UEFA Avrupa Ligi'nde grup kuraları bugün TSİ 14.00'de Monaco'da çekiliyor. Temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Atiker Konyaspor'un gruplardaki rakipleri belli olacak. Sarı-Lacivertli temsilcimiz kura çekimine 2. torbadan katılacağı için nisbeten daha kolay rakiplerle işleşecek. Diger temsilcimiz Atiker Konyaspor ise kura çekimine 4. torbadan katılacak. 1. torbada güçlü takımlar yer alıyor. Shakhtar Donetsk, Schalke 04, Manchester United, Athletic Bilbao, Inter, Villlarreal, Fiorentina ve Ajax bu takımlardan bazıları. Ancak Fenerbahçe'yi 3. ve 4. torbadan kendi kalitesinde olmayan takımlar bekliyor. 3. torbada en güçlü takım olarak İspanyol Celta de Vigo dikkat çekiyor. 4. torbada ise İngiliz ekipleri Southampton ve West Ham United dikkat çekiyor. Yine 4. torbada yer alan Atiker Konyaspor ile Fenerbahnçe aynı ülkenin takımları olduğu için eşleşemeyecekler.

FENERBAHÇE'NİN UEFA'DAKİ HEDEFLERİ BÜYÜK
Geçtiğimiz sezon Braga'da hakem katliamı sonucunda UEFA Avrupa Ligi'ndeki final hedefine ulaşamayan Fenerbahçe, bu sezon yapılacak muhtemel transferlerle birlikte bu kupada büyük hedefler kovalıyor. Genel menajer Hasan Çetinkaya, "Hoca değişikliği yaşadık ve küçük bir geçiş dönemi yaşıyoruz. Ama Fenerbahçe'nin kadrosunun kalitesi de ortada. Hem ligde hem de UEFA AVrupa Ligi'nde iddialı bir Fenerbahçe izleyeceksiniz. Bunu hep birlikte göreceğiz" dedi.