Caner & Nasri Beşiktaş'ta

Beşiktaş transferde durmuyor!.. Talisca’ya imza attıran Siyah-Beyazlılar dün Nasri ve Caner Erkin’i kiraladı. Aboubakar da tamam.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ağustos 2016 Güncelleme 26 Ağustos 2016, 00:23
Caner & Nasri Beşiktaş’ta

İÇİNDEKİLER

Son yılların en büyük transfer operasyonlarından birine start veren Beşiktaş durmak bilmiyor... Sosa'nın yerine Benfica'dan Talisca'yı kiralayan Siyah-Beyazlılar dün de iki bomba birden patlattı.

MÜTHİŞ BİR HAMLE DAHA
Yönetim, Manchester City formasını giyen Samir Nasri'yi de kiralık olarak renklerine sağladı. Transferin ekonomik koşullarının bugün veya yarın KAP'a bildirmesi bekleniyor. İki yıl öncesine kadar Avrupa'nın en iyi orta alan oyuncularından biri olan Fransız Nasri'yi bitiren Beşiktaş'tan bir müthiş hamle daha geldi. Yönetim, Barcelona'dan Adriano'yu almasına rağmen, Inter'li Caner Erkin'le de anlaşma sağladı.

ANLAŞMALAR TAMAM
Transferden sorumlu yönetici Umut Güner dün önce İtalyan kulübünün yetkilileri ile görüştü. Inter'le Beşiktaş'ın Caner'in kiralanması konusunda anlaşma sağlandığı belirtildi. Umut Güner ardından milli futbolcu ile de el sıkıştı ve böyle transferde mutlu sona ulaşıldı. Beşiktaş ayrıca Vincent Aboubakar'ın işini de kesin olarak bitirdi.