İlk tercih Van Ginkel

Kanat oyuncusunun ardından orta sahaya da yıldız bir isim arayan Fenerbahçe yönetimi Van Ginkel ve Samir Nasri için temaslarını sürdürüyor. Ancak Fenerbahçe'nin Hollandalı teknik patronu Advocaat, yükselen bir değer olduğunu öne sürerek tercihini vatandaşı Van Ginkel'den yana kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ağustos 2016 Güncelleme 25 Ağustos 2016, 00:02
İlk tercih Van Ginkel

İÇİNDEKİLER

Sezon başlamadan teknik direktör değişikliğine giden Fenerbahçe'de takımın başına Hollandalı teknik adam Dick Advocaat'ın getirilmesiyle birlikte transfer çalışmaları daha da hız kazandı. Sarı-Lacivertliler kanat dışında bir de hücum ağırlıklı bir orta saha oyuncusu için düğmeye basmış durumda. Sarı-Lacivertli yönetim Manchester City forması giyen Samir Nasri ile birlikte, Chelsea'de oynayan Hollandalı genç yetenek Van Ginkel için temaslara başlamıştı. Ancak teknik patron Dick Advocaat'ın bu iki futbolcu arasında tercihini vatandaşı Van Ginkel'den yana kullandığı gerekçe olarak da yükselen bir değer olması ve fiziksel olarak daha iyi durumda olmasını gösterdiği ifade edildi.

CHELSEA İLE DİRSEK TEMASI YAŞANIYOR
Advocaat'tan gelen bu mesaj üzerine yönetimin çalışmalarını Van Ginkel ağırlıklı olarak sürdürdüğü ve futbolcunun kiralanması için Chelsea yönetimiyle temaslarını arttırdığı belirtildi. Hollandalı futbolcu Van Ginkel'in de Fenerbahçe'ye sıcak baktığı, sezonu Sarı- Lacivertli kulüpte geçirmekte istekli olduğu da gelen haberler arasında. Transferin 2-3 gün içinde sonuçlanması bekleniyor.