Rota yeniden İstanbul

Caner için Beşiktaş resmi girişimde bulunurken, G.Saray da gizlice temasa geçti. F.Bahçe ise Advocaat'tan olumsuz rapor geldiği için henüz temasta bulunmadı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ağustos 2016 Güncelleme 24 Ağustos 2016, 00:16
Rota yeniden İstanbul

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrılarak Inter'e transfer olan Caner Erkin yeniden İstanbul'a dönüş hazırlığında... Kendisini İtalyan devine alan Roberto Mancini'nin gönderilmesinden sonra gözden düşen milli futbolcu çok büyük bir ihtimalle bu sezon da Süper Lig'de forma giyecek.

SOLDA SADECE ADRIANO VAR
Inter'in yeni teknik patronu Frank de Boer ile yıldızı barışmayan Caner için Beşiktaş resmi girişimlere başladı. İsmail'i Fenerbahçe'ye kaptıran Siyah-Beyazlılar, savunmanın solunda Adriano'dan başka alternatifi olmaması nedeniyle Caner'in transferini çok istiyor. Inter'in kiralama önerisine sıcak bakması nedeniyle transferin maliyeti de oldukça düşük gözüküyor.

"TEKLİF YAPMADIK" DEDİ AMA
Galatasaray da Caner konusunda sessiz ama derinden ilerliyor. Yönetici Levent Nazifoğlu, "Teklif yapmadık" dese de Sarı-Kırmızılılar, milli futbolcunun menajeriyle temasta. Fenerbahçe ise Dick Advocaat'tan olumsuz rapor geldiği için şu ana kadar hiçbir girişimde bulunmadı.

'GERİ DÖN CANER' MESAJI
caner Erkin'in sevgilisi Şükran Ovalı, taraftarların hazırladığı "Geri dön" mesajlı videoyu twitter hesabından paylaştı. Ovalı, sevgilisinin Türkiye'ye dönmesini istedi.