Pansuman hafif kalır!

Yeniden yapılanma sürecine girdiklerini söyleyen Yanal, “Bu zor durumun tedavisi artık pansumanla geçiştirilemeyecek kadar ağırdır” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ağustos 2016 Güncelleme 24 Ağustos 2016, 00:12
Pansuman hafif kalır!

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, kulüp dergisindeki yazısında taraftarlara seslenerek, "En iyisini yapmak için; sabır" ifadesini kullandı. Yanal, yarım asırlık tarihine sayısız başarılar sığdırmış olan Trabzonspor'un yeni yaşını kutladığını belirterek, "Anadolu'dan bir devrim başlatarak başarılar kazanan kulübümüz bununla da yetinmemiş Türk sporuna çok önemli spor adamları ve futbolcular kazandırmıştır. Ancak son yıllarda bu modelden tamamen uzaklaşılmış ve maalesef kulübümüz hem itibar hem takım hem de ekonomik anlamda aşağıya doğru gitmiştir" dedi. Camia olarak kenetlenmeleri gerektiğinin altını çizen Ersun Yanal, sözlerine şöyle devam etti:

SABIRLA TEDAVİ SÜRECİNİ YÖNETMELİYİZ
Trabzonspor camiasını çok iyi tanıyan birisiyim. Trabzonspor camiası da beni çok iyi tanıyor. Birbirimizi iyi tanıyan iki dost olarak şunu söylemek isterim ki, kulübümüzün şu anda içerisinde olduğu zor durumun tedavisi artık pansumanla geçiştirilemeyecek kadar ağırdır. Haliyle hep beraber el ele vererek, sabırla, tedavi sürecini iyi bir şekilde yönetmeliyiz."

HERKES BİZE GÜVENMELİ
Yanal, yazısında "Trabzonspor adına taraftarımız ve tüm futbol severlerin alkışlayacağı, saygı duyacağı bir takım oluşturacağımızdan şüphe duymayın. Bizler size güveniyoruz, sizler de bize güvenin. Yeni stadyumumuzla birlikte yeni başarılara yelken açacağız" dedi.