Cimbom Diarra’ya uçtu

Lassana Diarra’ya bonuslarla birlikte 3.5 milyon Euro teklif edildi. Fransız yıldız “evet” dedi... Galatasaray, Diarra'nın eşini de ikna ederse imzaların bir iki gün içinde atılması bekleniyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ağustos 2016 Güncelleme 18 Ağustos 2016, 00:05
Cimbom Diarra’ya uçtu

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Sportif A.Ş yöneticisi Mehmet Özbek ve Futbol Direktörü Cenk Ergün dün Lassana Diarra ile görüşmek üzere Marsilya'ya uçtu... Başkan Dursun Özbek'in kardeşi olan Mehmet Özbek'in Fransız futbolcuya dünkü görüşmede yıllık 3.5 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. Anzhi'den kaçtığı için UEFA'nın 10 milyon Euro ceza kestiği Fransız yıldızın Galatasaray'a transfer olmasında her hangi bir sakınca bulunmadığı açıklandı. Galatasaray'ın teklifine sıcak bakan Fransız futbolcunun transferindeki en büyük engelin eşi olduğu öğrenildi. Türkiye'ye gelmek konusunda kararsız olan Diarra'nın eşinin ikna edilmeye çalışıldığı belirlendi. 31 yaşındaki oyuncu için Galatasaray Yönetimi Marsilya ile de temasa geçti. Sarı-Kırmızılılar'ın Marsilya yönetimine Diarra için 3 milyon Euro bonservis ücreti teklif Fransız kulübünün de buna sıcak baktığı sızan haberler arasında.

İNGİLİZ BASININDAN FELLAİNİ İDDİASI!
Lassana Diarra'nın transferini özellikle Teknik Direktör Riekerink'in istediği ortaya çıktı. Mehmet Özbek ve Cenk Ergün'ün Fransız yıldızın eşini ikna ettiği taktirde imzaların bir kaç gün içinde atılması bekleniyor. İngiliz basının da ise Manchester United'ın kadroda düşünmediği Fellaini'nin Galatasaray'a kiralanacağı iddia edildi. Express Gazetesi, Mourihno'nun yeni sezonda kadroda düşünmediği Fellaini için Sarı-Kırmızılı takımın kiralama teklifinde bulunduğunu yazdı. Pogba'nın gelişinin ardından forma şansı bulması zor görünen Belçikalı oyuncunun, iyi bir teklife 'hayır' demeyeceği de belirtildi.