Pereira kaçıp gitti!

“Tehditler ve gergin ortam yüzünden Portekiz’e dönmeye karar verdim” diyen Vitor Pereira ülkesine gitti. F.Bahçe Kulübü ise, “Bu kabul edilemez. Hukuksal haklarımız kullanılacaktır” açıklamasını yaptı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ağustos 2016 Güncelleme 14 Ağustos 2016, 00:00
Pereira kaçıp gitti!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de beklenen oldu... Monaco yenilgisinin ardından camiada istenmeyen adam ilan edilen ve görevine ne zaman son verileceği tartışılmaya başlanan Vitor Pereira, Türkiye'yi terketti. Portekizli hoca, Record gazetesine yaptığı açıklamada, "Tehditler ve gergin ortam yüzünden Portekiz'e dönmeye karar verdim. Yardımcılarım da aynı sebepten ötürü benim yolumu takip etti. Karar Fenerbahçe'ye kalmış" dedi.

İKİ TARAF DA FIFA YOLCUSU
Bu gelişme sonrası Sarı-Laciverti kulüp de resmi siteden bir açıklama yayınladı. Açıklamada, "Portekiz basınında çıkan haberlerde, Vitor Pereira'nın anlaşılmaz, kabul edilemez ve gerçek dışı bir takım gerekçeleri ileri sürerek ülkesine geri döndüğü yönünde açıklamaları yer almıştır. Nitekim Pereira ve yardımcıları bu sabah yapılan antrenmana da katılmamıştır. Pereira'nın bu davranışı açıkça sözleşmeye aykırıdır ve tarafımızca kabul edilmesi mümkün değildir. Kulübümüz bugün itibarı ile doğmuş hukuksal haklarını, pazartesi günü kullanacaktır" ifadesi kullanıldı. Alınan bilgilere göre iki taraf da FIFA'ya gidecek ve önümüzdeki günlerde hukuk savaşı başlayacak.

ZÜLFİKARİ MESAJI VERDİ
Çok hareketli saatlerin yaşandığı Fenerbahçe'de Vitor Pereira ve Aykut Kocaman'la ilgili flaş gelişmeler yaşanırken, yönetici İsfendiyar Zülfikari'den flaş bir mesaj geldi. Zülfikari, Twitter'dan, "Gönlümde Kocaman bir Sevgi var Sarı Lacivertli renklere!!" ifadesini kullandı. Bu mesaj, "Aykut Kocaman'ın dönüşü çok yakındır" şeklinde yorumlandı.