Aziz Yıldırım’ın aklı Hiddink’te

Başkan Yıldırım, tecrübesine ve vizyonuna güvendiği Guus Hiddink için kolları sıvadı. Roberto Carlos, “Seve seve gelirim” mesajı yolladı. Marcelino-Nihat Kahveci ikilisi de beklemeye anıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ağustos 2016 Güncelleme 13 Ağustos 2016, 01:36
Aziz Yıldırım’ın aklı Hiddink’te

İÇİNDEKİLER

Monaco'ya elenerek Şampiyonlar Ligi hayallerine kavuşamayan Fenerbahçe'de teknik patron Vitor Pereira ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, teknik direktörlük koltuğu için tanıdık bir isim ön sıraya çıktı. Daha önce PSV'yi Avrupa'nın en büyüğü yaptıktan sonra 1990/91 sezonunda Fenerbahçe'nin başına geçen ancak sezonu tamamlayamayan Hollandalı teknik adam Guus Hiddink'i Başkan Aziz Yıldırım'ın takımın başında görmeyi çok arzuladığı ve en kısa sürede Pereira ile resmen yollar ayrıldıktan sonra teklif yapmayı planladığı ifade edildi. Yıldırım'ın Hiddink'in vizyonuna ve tecrübesine güvendiği ve Sarı-Lacivertli kulüp için en uygun teknik adam olarak gördüğü öğrenildi. 2010- 2012 yılları arasında A Milli Takım teknik direktörlüğü de yapan Hollandalı teknik adam, Hiddink, son olarak Premier Lig'de Chelsea takımını çalıştırmıştı.

ROBERTO CARLOS: TEKLİF GELİRSE SEVE SEVE GELİRİM
Hiddink için kolları sıvayan Fenerbahçe alternatif isimleri de belirlemiş durumda. Maliyetinin çok yüksek olmasına rağmen Manuel Pellegrini ile birlikte geçtiğimiz sezon Villarreal'i La Liga'da 4. yapan Marcelino'yu listeye alan Sarı-Lacivertli yönetime Roberto Carlos'un da haber yolladığı belirtildi. TRT Spor'a konuşan Brezilyalı efsane, "Bana bir teklif gelmedi ama böyle bir durum olursa benim için büyük onur olur ve seve seve giderim" dedi.