Mayıslar bizim olacak

“Futbol takımımız geçen sezona göre çok iyi bir durumda. Mayıslar bizim olacak. Özellikle Tolga Ciğerci’den büyük bir patlama yapmasını bekliyorum.” "Türk Telekom Arena'nın yanına salon inşaatına yakında başlayacağız. Cumhurbaşkanımız 15 bin kişilik salon yapmamızı isteyince bu projeyi büyüttük."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ağustos 2016 Güncelleme 12 Ağustos 2016, 00:00
Mayıslar bizim olacak

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek NEF ile yapılan sponsorluk anlaşması nedeniyle yapılan lansmanda önemli açıklamalarda bulundu. Özbek bu sezon şampiyon olacaklarını ima ederek, "Mayıslar bizim olacak. Futbol takımımız geçen sezona göre çok daha iyi bir duruma geldi" dedi. Yeni transfer Tolga Ciğerci'den bir patlama yapmasını beklediğini söyleyen Özbek, "Tolga duruşuyla, fiziğiyle bu sezon çok şeyler yapacak" dedi. Türk Telekom Arena'nın yanına salon inşaatına yakında başlayacaklarını belirten Özbek, "Biz 13 bin kişilik bir salon yapmak istiyorduk. Ancak Cumhurbaşkanımız arayarak, '15 bin kişilik salon yapın' dedi. Bu yüzden projeyi büyütüyoruz" ifadesini kullandı.

FLORYA VE RİVA İÇİN KOMİSYON KURACAĞIZ
Özbek Riva arazisi ile ilgili sorulan sorulara da "Florya ve Riva'da Emlak Konut'la protokol var. Devlet kurumu başarılı bir marka. Genel kurula götürmeden komisyon kurduk. Komisyon ön protokol üzerinden çalışma yapıyor. Genel kuruldan iznimiz var. Bu işin sahibi sizsiniz, mal sahibi sizsizin demişiz ama yine de genel kurula götüreceğiz. Ekim gibi genel kurul olur" diye konuştu.

MEHMET TOPAL'I ÇOK İSTEDİK
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Mehmet Topal ile transfer dönemi temasa geçtiklerini itiraf etti. Özbek, "Biz rakibimiz fiyat artırsın diye yüklenme amacında değildik. Mehmet Topal centilmen, efendi bir sporcu. Kulübü ile anlaşamasaydı Galatasaray'a transfer etmeyi çok isterdik. Ancak bazı şeyler olmayınca olmuyor" ifadesini kullandı. Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Melo ile ilgili soruları da cevaplandıran Özbek, "Melo gündemimizde yok. O bölgeye transfer yaparsak daha genç futbolcu almayı hedefliyoruz" diye konuştu.