Haziran’da söyleseniz giderdim

Fenerbahçe Teknik Direktörü, Başkan Aziz Yıldırım’ın kapısını çalarak istifa etmeyeceğini söyledi. Portekizli hoca, “Haziran ayında söyleseniz giderdim. Bu saatten sonra hiçbir takımı çalıştıramam” dedi. Pereira ve yardımcıları dünkü idmana çıkarak takımı çalıştırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ağustos 2016 Güncelleme 11 Ağustos 2016, 01:59
Haziran’da söyleseniz giderdim

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım ile Teknik Direktör Vitor Pereira arasındaki gerilim giderek büyüyor. Sarı-Lacivertli yönetimin kendisini göndermek istemesi üzerine Başkan Aziz Yıldırım'ın kapısını çalan Portekizli hocanın ayrılmayacağını başkana bir kez daha söylediği öne sürüldü.

DİRENİŞ GÖSTERDİLER
Pereira'nın "Eğer beni sezon sonunda göndermek isteseydiniz Haziran ayında hiç düşünmeden ayrılırdım. İstenmediğim yerde zorda kalmayı ben de tercih etmem. Ancak liglerin başlamasına çok az bir zaman kaldı. Böyle bir ortamda kulüp bulmam imkansız" dedi. Bu arada Grasshoppers maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'nin dün yaptığı idmanı Pereira ve yardımcıları yönetti. 3 teknik adam kovulmak istenmelerine rağmen direniş göstererek antrenmanda yer aldı.