Son bomba Cavanda

Daha önce Debuchy ve Janmaat’la temasa geçen Sarı-Kırmızılı yönetim, teknik direktör Riekerink’in onay vermesinin ardından 25 yaşındaki sağ beki bitirdi. Cavanda, Point Otel'de Başkan Dursun Özbek ile görüşüp anlaşmayı sağladı. Galatasaray bonservis bedeli olarak Trabzonspor'a 1.8 milyon Euro ödeyecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ağustos 2016 Güncelleme 09 Ağustos 2016, 02:42
Son bomba Cavanda

İÇİNDEKİLER

Transferde bombaları üst üste patlatan Galatasaray'dan bir flaş hamle daha geldi... Bir süredir sağ bek arayışlarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar, Trabzonspor'un gözden çıkardığı Luis Pedro Cavanda'yı renklerine bağladı. Teknik direktör Jan Olde Riekerink, 5-2'lik Manchester United yenilgisinin ardından yönetimden sağ bek transferi istemişti. Bu gelişme üzerine harekete geçen yönetim, Mathieu Debuchy ve Daryl Janmaat ile temasa geçmişti. Yönetimin önerisiyle gündeme gelen Cavanda'nın bir süredir kasetlerini izleyen Riekerink'in onay vermesi üzerine harekete geçen Sarı- Kırmızılılar dün transferi bitirdi. İstanbul'a gelen Belçikalı yıldız, Başkan Dursun Özbek'le Point Otel'de bir araya geldi.

DİSİPLİNSİZ HAREKETLERİ BAŞINI YAKMIŞTI
Yapılan görüşmede her konuda anlaşmaya varıldı ve ardından görüşmelere başlandığı KAP'a bildirildi. Cavanda bugün Florya'da düzenlenecek törende 3 yıllık resmi sözleşmeyi imzalayacak. Galatasaray'ın Trabzonspor'a 1.8 milyon Euro ödeyeceği de öğrenildi. Geçen sezon başında Lazio'dan Bordo-Mavili takıma gelen Cavanda yaptığı disiplinsiz hareketler nedeniyle kadro dışı bırakılmıştı.

5 YILDA 6. TRABZONSPORLU
Luıs Cavanda, 2011 yılından bu yana Galatasaray'ın Trabzonspor'dan transfer ettiği 6. isim olacak. Sarı-Kırmızılılar daha önce ezeli rakibinden Selçuk İnan, Engin Baytar, Ceyhun Gülselam, Burak Yılmaz ve Olcan Adın'ı kadrosuna katmıştı. Ayrıca eski Trabzonsporlu Umut Bulut da Toulouse'tan alınmıştı