Pellegrini ile baş başa

Pereira ile yolları ayırmakta kararlı olan Fenerbahçe, bu hafta teknik adam krizini çözecek. Pellegrini'de sorun çıkarsa Bielsa ve Rudi Garcia'nın da diğer alternatifler olduğu öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ağustos 2016 Güncelleme 09 Ağustos 2016, 01:19
Pellegrini ile baş başa

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe yönetimi 19 Ağustos'ta başlayacak lig öncesi teknik direktör krizini çözmek için düğmeye bastı. Sarı-Lacivertli takımın Şampiyonlar Ligi'nden elenmesi ve oynanan kötü futbol Başkan Aziz Yıldırım kızdırırken, Portekizli hoca ile bu hafta içinde yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. İstifa etmemekte direnen Pereira'ya psikolojik baskı yapan Fenerbahçe Yönetimi listenin en baş sırasında bulunan Pellegrini ile bu hafta Londra'da bir görüşme gerçekleştirecek. Aziz Yıldırım'ın kardeşi Asbaşkan Ali Yıldırım'ın önümüzdeki günlerde İngiltere'ye gideceği belirlendi. Yıldırım, Manchester City'den ayrılan dünyaca ünlü hocayı Fenerbahçe'ye gelmesi için ikna etmeye çalışacak. Fenerbahçe, Pereira'dan önce Manchester City'den ayrılmak üzere olan Pellegrini'ye teklif yapmış ancak Şilili teknik adam kulübünde kalmıştı.

F.BAHÇE'NİN ALTERNATİFLİ BİR LİSTESİ VAR
Fenerbahçe şu an boşta olan Şilili teknik adamı ikna edemezse rota Bielsa ve Rudi Garcia'ya yönelecek. Bielsa da Fenerbahçe'nin daha önceki dönemde gündemine gelmiş ancak Sarı-Lacivertli yönetim Arjantinli hocayla anlaşamamıştı. Başkan Aziz Yıldırım'ın Bielsa'nın menajeri ile geçtiğimiz günlerde Paris'te bir araya geldiği iddia edilmişti. Fenerbahçe Yönetimi'nin bu hafta içinde Pereira ve yardımcıları ile son bir toplantı yapacağı belirlendi. Bu hafta fesih konusunda anlaşma yapılması bekleniyor.

DEVLER LİGİ'NDE TARİH YAZDI!
Manuel Pellegrini, geçen sezon M.City ile Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale çıktı ve kulübe en büyük Avrupa başarısını yaşattı.

ÇOK TECRÜBELİ AMA MALİYETİ FAZLA
Daha önce Villarreal ve Real Madrid'te de görev yapan Manuel Pellegrini çok tecrübeli bir isim. Fakat Şilili teknik adamın maliyeti de oldukça yüksek.