Sosa parayı kaptı yuvada kaldı

Sosa’ya en ciddi teklifi Milan yaptı... Ancak Kartal, İtalyan ekibiyle bonservis konusunda anlaşamadı. Yıllık ücretine zam yapılan yıldız futbolcu ikna edildi. Sosa, yeni sezonda da Arena’da boy gösterecek...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ağustos 2016 Güncelleme 06 Ağustos 2016, 01:35
Sosa parayı kaptı yuvada kaldı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta Jose Sosa sevinci. Geçen sezon oynadığı futbolla taraftarın ve camianın gözbebeği olan Arjantinli yıldızın Beşiktaş'ta kalma olasılığı bir hayli yükseldi. Yönetici Ahmet Nur Çebi'nin çabaları, Başkan Fikret Orman'ın restleri Jose Sosa'nın geri adım atmasına neden oldu. Kafasını dinlemesi için Orman tarafından İbiza'ya gönderilen ve burada ailesi ile birkaç gün tatilyapan Arjantinli oyuncunun menajeri Favio Bilardo ise birkaç gündür İstanbul'da sık sık Sosa ile görüşen Bilardo da oyuncusuna sürekli rapor verdi. Beşiktaş yönetiminin, "Arkadaşlarından da özür dileve bu iş artık tatlıya bağlansın" sözlerinden sonra Sosa alacağı zamla da iyice yumşadı. Bir nevi Arjantinli oyuncunun bunca zamandır zam alamadığı için takımdan gitmek istediği ortaya çıktı.

HAFTA SONUNA KADAR GELiŞME OLACAK
Yıllık 1 milyon 650 bin Euro alan siyah-beyazlı futbolcunun ücreti 1 milyon 950 bin Euro'ya çıkarıldı. Tarafların bugün-yarın bir araya gelip hem yeni sözleşme imzalaması hem de günlerdir süren krize bir nokta koymaları bekleniyor. Sosa'nın yönetime takımdan ayrılmak için, "Eşim İstanbul'da mutlu değil. Eğer gitmezsm beni boşayacak" dediği öğrenildi. Bu ifadelerin ne kadar gerçekçi olduğu tartışılır. Teknik direktör Şenol Güneş de gelişmeleri yakından takip ediyor.