Önce takas sonra nakit

Eren Derdiyok’a karşılık Kasımpaşa’ya teklif edilen Umut Bulut ve Salih Dursun gitmeyi kabul etmedi. Ayrıca Donk’un yıllık ücreti de sorun yarattı. Bu gelişme üzerine Galatasaray yönetimi, Kasımpaşa kulübüne 4 milyon Euro vermeyi kabul etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ağustos 2016 Güncelleme 03 Ağustos 2016, 00:00
Önce takas sonra nakit

İÇİNDEKİLER

Kasımpaşa'nın başarılı forveti Eren Derdiyok ile her konuda anlaşan ve görüşmelerin başladığını önceki gün KAP'a bildiren Galatasaray bonservis sorununu da çözdü... Fakat Sarı-Kırmızılılar beklenenin aksine, yıldız futbolcunun bonservisine karşılık Kasımpaşa'ya oyuncu vermeyecek. Galatasaray ilk görüşmede 2.5 milyon Euro ile Ryan Donk, Umut Bulut ve Salih Dursun'u teklif etmiş ve anlaşma sağlanmıştı. Fakat ilk sorun, Umut ve Salih'in takımdan ayrılmak istememesiyle yaşandı. Ayrıca Kasımpaşa Umut ve Donk'un maaşlarının fazla olduğunu, yıllık ücretlerin Galatasaray tarafından ödenmesini talep etti. Bu gelişme üzerine Başkan Dursun Özbek dün Kasımpaşa'nın kampına sürpriz bir ziyaret yaptı.

EREN 3 YILDA 6 MİLYON EURO ALACAK
Kasımpaşa başkanı Turgay Ciner'le kahvaltı eden Dursun Özbek takas formülünden vazgeçti ve Eren Derdiyok için 4 milyon Euro'luk teklif sundu. Ciner'in bu teklifi prensipte kabul ettiği, bugün ödeme planındaki ufak pürüzlerin giderilmesinin ardından transferin noktalanacağı öğrenildi. Eren'in 3 yıllık sözleşme imzalayacağı ve toplam 6 milyon Euro kazanacağı da ifade ediliyor.