Samandıra’da Monaco alarmı

Pereira yarın oynanacak Şampiyonlar Ligi ön eleme rövanşı öncesi taktik çalışması yaptı. Portekizli hoca oyuncularını defans hataları için tek tek uyardı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ağustos 2016 Güncelleme 02 Ağustos 2016, 00:00
Samandıra’da Monaco alarmı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, Monaco ile yarın Fransa'da oynayacağı Şampiyonlar Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu rövanş maçı öncesi İstanbul'daki son çalışmasını yaptı. Teknik Direktör Pereira yönetimindeki antrenmanda futbolcular salonda 30 dakika süren core antrenmanının ardından sahada 5'e 2 top kapma ve pas organizasyonları ile taktiksel ve bireysel çalışmalar gerçekleştirdi. Futbolcuların oldukça hırslı oldukları dikkat çekerken, Pererira savunmada hata yapanr oyuncularını uyardı.

YOLCULUK BUGÜN
Monaco maçı hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayan Fenerbahçe, bugün Fransa'ya gidecek ve statta bir idman yapacak. Karşılaşmadan sonra da özel bir uçakla İstanbul'a dönecek.

VAN DER WİEL'E ÇOK ÖZEL GÖREV
Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, isabetli pas yüzdesi yüksek olan Van der Wiel'den Emenike ve Fernandao ile yakın temas halinde olmasını istedi.

POZİSYONA SOK
Antrenmanda orta 5'linin sağında görev yapan Hollandalı futbolcunun Emenike ve Fernandao'ya ortalar yaparak Sarı-Lacivertli takımın Monaco karşısında pozisyona girmesini sağlayacağı gözlendi.

FORVET OYUNCULARINA ÖZEL ANTRENMA
Monaco karşısına 2-1'lik skor avantajı ile gideceklerini söyleyen Pereira deplasmanda atacakları bir golün kendilerini rahatlatacağını düşünüyor. Portekizli teknik adam bu nedenle dün forvet oyuncularıyla özel bir görüşme yaptı ve idmanda da hücum aksiyonları üzerinde durdu. Oyuncularını tek tek uyardı.

EN AZ GOL YİYEN TAKIM OLACAĞIZ
Roman Neustadter Fenerbahçe dergisine, takım arkadaşları ile çok iyi bir savunma hattı oluşturacaklarını söyledi. Neustadter "En az gol yiyen takım olacağız" diye konuştu.