Türkiye’de yaşamaktan gurur duyuyorum

Danimarka’da konuşan tecrübeli teknik adam, “Türkiye’de yaşamaktan ve Galatasaray’ın teknik direktörü olmaktan gurur duyuyorum” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Temmuz 2016 Güncelleme 29 Temmuz 2016, 00:00
Türkiye’de yaşamaktan gurur duyuyorum

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink Danimarka'da basın mensuplarına çarpıcı açıklamalar yaptı. 15 Temmuz gecesi yaşanan kanlı darbe girişimine değinen Riekerink "15 Temmuz'da biz İsviçre kampındaydık. Olay olduğu an ailem havaalanına indi. Türkiye'de yaşamaktan ve Galatasaray'ın teknik direktörü olmaktan gurur duyuyorum. Ayrılmayı da hiç düşünmedik" ifadelerini kullandı. Danimarka'nın Aarhus yakınlarında kamp çalışmalarına devam eden Galatasaray'da forvet ve orta saha transferi gündemdeki yerini koruyor. Basın mensuplarıyla bir araya gelen Galatasaray teknik direktörü Jan Olde Riekerink soruları yanıtladı. "Şu zamana kadar benim ve yardımcılarım için takımın durumu gayet iyi" diyen Riekerink, hazırlıklardan memnun olduğunu söyledi. İlk hedef olarak Beşiktaş ile oynayacakları Süper Kupa finali olduğunu belirten Hollandalı çalıştırıcı, transfer konusunda da açıklamalar yaptı.

1 SANTRFOR 2 DE DEFANS OYUNCUSU ŞART
Özellikle forvet hattı ve orta sahaya takviye ihtiyacı duyduklarını anlatan Riekerink, "1 santrfor almak istiyoruz. 1 belki de 2 defansif orta saha oyuncusu da alabiliriz. 2 ya da 3 oyuncuyla takımı güçlendirmek istiyoruz" dedi. Oyunculara da değinen Jan Olde Riekerink, Wesley Sneijder'in motivasyonundan memnun olduğunu ifade ederken, "Bruma'yı da sahada görünce keyif alıyorum ve heyecanlanıyorum. Umarım maksimum sürede bizimle olur" diyerek genç oyuncunun Galatasaray'da kalmasını istediğini ifade etti.