Samuel Eto’o imzaya kaldı

Kartal Eto’o’nun bonservisini aşağı çekmek için büyük uğraş veriyor. Fikret Orman, Milosevic ve Mustafa Pektemek’le birlikte bir miktar para verip işi bitirmeyi planlıyor. Kamerunlu yıldız artık Beşiktaş’a çok yakın.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Temmuz 2016 Güncelleme 28 Temmuz 2016, 01:07
Samuel Eto’o imzaya kaldı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş' ta Eto'o için gerisayım başladı. Siyah-Beyazlı yönetim sözleşmesi sona eren Mario Gomez'in boşluğunu Eto'o ile doldurmaya karar verdi. Bir yandan Gomez'in son kararını vermesini beklerken, diğer yandan Balotelli başta olmak üzere alternatif oyuncularla görüşen Siyah-Beyazlı yönetim teknik direktör Şenol Güneş'in de onay vermesinden sonra Eto'o'ya odaklandı. Avusturya kampında yaptığı basın toplantısında, "Eto'o gibi bir oyuncuyu takımımda görmeyi isterim" ifadesini kullanan Başkan Fikret Orman'ın; Eto'o konusunda fikrini sorduğu Teknik Direktör Şenol Güneş'in, "Gomez'in yerini doldurur, yine şampiyon oluruz. Eto'o gibi bir golcüyle 3. yıldızı takabiliriz" demesi Başkan'ın hem moralini yükseltti hem de tüm enerjisini Kamerunlu oyuncuya çevirmesine neden oldu.

QUARESMA İLE BİRLİKTE INTER'DE FORMA GİYMİŞTİ
Şenol Güneş'in Eto'o'yu tercih etmesinin nedeninin Kamerunlu yıldızın daha önce Quaresma ile İnter'de birlikte oynamasından kaynaklanıyor. Güneş bu nedenle Eto'o'nun Beşiktaş'a uyum sağlamakta sorun yaşamayacağını düşünüyor. Başkan Fikret Orman, Miloseviç ve Mustafa Pektemek gibi isimleri takasta kullanarak Eto'o'nun bonservisini ucuza almak istiyor. Beşiktaş Başkanı Orman'ın en geç 2-3 gün içinde bu transferi bitirmeye kararlı olduğu gelen bilgiler arasında.