Fabian Castillo fırtınası

Yeni sezona iddialı bir kadro ile girmek isteyen Bordo-Mavililer’in Kolombiyalı golcüsü Fabian Castillo dün sabah 05.50’de İstanbul’a geldi. Golcü futbolcu bugün imza atarak Macaristan kampına katılacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Temmuz 2016 Güncelleme 28 Temmuz 2016, 01:04
Fabian Castillo fırtınası

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor sonunda Fabian Castillo'ya kavuştu... Dallas takımından transfer edilen 24 yaşındaki golcü, 1 günlük rötarın ardından dün İstanbul'a geldi. Bilindiği gibi Castillo önceki gün uçağı kaçırdığı için İstanbul'a gelememişti.

İMZA TÖRENİ DAHA SONRA
Kolombiyalı yıldız 05.50'de İstanbul'a inerken öğlen saatlerinde ise sağlık kontrolünden geçti. İstanbul üzerinden Macaristan'daki kampa geçecek olan Castillo'nun bugün resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

YENİ YATTARAMIZ GELDİ
Trabzonspor taraftarı Castillo'ya kavuştuğu için çok mutlu... Sosyal medyadaki yorumlarda Castillo'nun gelecek sezon Trabzonspor'da büyükişler başaracağı görüşünde... İşte o mesajlardan bazıları: "Castillo'nun gülüşüne kurban... Adamın gülüşünde bile asalet var" "Yeni Yattaramız nihayet geldi. Bu adam bu sezon ligde fırtınalar estirir" "Castillo, golcünün kralı"

MAKİNA KADAR
Sağlam Trabzon'unyeni transferi Castillo dün İstanbul'da sağlık kontrolünden geçti. Kolombiyalı turp gibi çıktı.