Bu Fener çok güzel

F.Bahçe sakat ve cezalı oyuncularına rağmen Monaco karşısında 3-5-2 sistemini başarıyla uygulayarak tam not. Kanarya'da yeni transferlerden Wiel, Skretel ve Neustadter tam not aldı . Emenike ise performansıyla büyük alkış aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Temmuz 2016 Güncelleme 28 Temmuz 2016, 00:00
Bu Fener çok güzel

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi ön eleme 3. turunda Monaco karşısında 2-1 galip gelerek rövanş için ufak da olsa bir avantaj sağladı. Yeni sezon bambaşka bir kimliğe bürünen ve kadrosunu büyük ölçüde yenileyen Sarı-Lacivertli takım oynadığı başarılı futbolla daha şimdiden beğeni kazandı. Van Persie, Volkan Şen, Volkan Demirel, İsmail Köybaşı ve Mehmet Topal gibi yıldızlardan yoksun olan Fenerbahçe buna rağmen güçlü Fransız takımını yenerek bu sezon da 3 kulvarda iddialı olduğunu herkese gösterdi. Yeni transferler Gregory van der Wiel, Martin Skrtel ve Neustadter gibi oyuncular gösterdikleri performansla tam not alırken isabetmi seçim olduklarını gösterdi. Sarı-Lacivertli futbolcular Teknik Direktör Pereira'nın uyguladığı 3-5-2 sistemine çok çabuk uyum sağladı. Yeni transferlerin takımla çabuk kaynaşması ise Fenerbahçe'ye büyük bir avantaj olarak geri döndü.

FENERBAHÇE HÜCUMA HIZLI ÇIKARAK ALKIŞLANDI
Fenerbahçe hücumda daha çok çoğalırken savunmada da basit hatalar yapmadı. Sarı-Lacivertli futbolcuların birbirleriyle iyi paslaşması ve hücuma hızlı bir şekilde çıkması sezon öncesi önemli bir başarı olarak görüldü. Maçın her iki yarısında da oyunun üstünlüğünü hiç bırakmayan Fenerbahçe oyundan hiçbir zaman kopmadı. Rakip takımın atakları karşısında savunma çabuk kapandı. Emenike ise oynadığı futbol ve attığı 2 gol ile bu sezon büyük bir koz olduğunu herkese gösterdi.

İSPANYOL HAKEMDEN 2 ŞOK KARAR!
İspanyol hakem Jesus Gil Manzano dünkü maçta F.Bahçe aleyhine 2 yanlış karar verdi. 4. dakikada Salih'in kullandığı berbest vuruşta top karambolden ağlarla buluştu. Ancak hakem Sanctis'e faul yapıldığını belirterek golü geçersiz saydı. Hakem Monaco'nun attığı golde de Falcao'nun ofsaytta olduğunu görmedi.

İLK 11'DEN 3 OYUNCU
Fenerbahçe'nin Galatasaray'la oynadığı Türkiye Kupası finalinde ilk 11'de oynayan oyunculardan sadece 3'ü Monaco karşısında ilk 11'de yer aldı. O maçta forma giyen Josef de Souza, Kjaer ve Hasan Ali Kaldırım dünkü karşılaşmada da ilk 11'de oynadı. Bunun dışında o maçta oynamayan Ertuğrul, Wiel, Skrtel, Ozan, Neustadter, Salih Uçan, Fernandao ve Emenike ilk 11'de yer aldı.

ERTUĞRUL'DAN AVRUPA SiFTAHI
F.BAHÇE' nin 26 yaşındaki kalecisi Ertuğrul Taşkıran kariyerinde ilk kez Avrupa Kupası maçı oynadı. Sarı-Lacivertli takımda Volkan'ın sakat olması, Fabiano'nun da Panathinaikos ile yapılan maçta yüzüne aldığı darbe sonucu sakatlanması üzerine kalede Ertuğrul Taşkıran yer aldı.