Kuyruk acıları var

Beşiktaş Başkanı ahlaksız bir dünyada yaşadıklarını ifade ederke, “Görüştüğümüz oyunculara bir bir telefon açıp gitmeyin deniyor” dedi. Orman ayrıca “Kuyruk acıları var. Biz 1 evrirken 5 vermeye çalışıyorlar” ifadesini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Temmuz 2016 Güncelleme 26 Temmuz 2016, 00:00
Kuyruk acıları var

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın Avusturya'nın Leogang bölgesinde yaptığı kampa gelen Başkan Fikret Orman transfer başta olmak üzere A'dan Z'ye açıklamalarda bulundu. İşte Orman'ın o açıklamaları: "Zamanında yüksek bedel ödeyerek transfer yapanlar bizden bir iken 5 istiyorlar. Ahlaksız bir dünyada yaşıyoruz. Son olaylar sırasında görüştüğümüz oyunculara telefon açılıyor. Gitmeyin deniyor. Bazı kuyruk acısı olan kulüpler ilgilendiğimiz futbolculara biz 1 verirken onlar 5 verip işi bozmaya çalışıyorlar. Bazen gündemde olmayan oyuncularla ilgilenip başka oyuncuları alıyoruz.", "Vodafone Arena'ya darbe girişimleri sırasında iki üç sefer asker indirildi. Bana da hemen bilgisi geldi. (Stattaki görevliler) 'ne yapalım?' dediler. (Darbecilerin) Ellerinde silah var, bizim görevliler iki üç kişi, ne yapabilirlerdi ki? Beşiktaşla alakalı bir şey değil. Maddi zarar var. Bazı yerleri kırdılar. Şikayetçi olduk."

ADRIANO GİBİ ÖNEMLİ BİR OYUNCUYU TRANSFER ETTİK
"Bir de Beşiktaş'ın gerçeği var, ekonomik gerçekler, çok zorlanıyoruz. UEFA ile yapılan anlaşma gereği 'Şuradan 10 milyon liraya şunu alalım' diye bütçe yok. İşimiz kulübü doğru yönetmek. Şu ana kadar yapılan transferler, Beşiktaş menfaatleri açısından doğru fiyatlarla yapılan transferler. Adriano transferiyle ne demek istediğimizi herkes anlamıştır. Önemli bir oyuncuyu takıma kazandırdık."