Sporting Lizbon RVP için İstanbul’a geliyor

Litvanyalı forveti Lukas Spalvis’in sakatlanması sonrasında arayışlara giren Sporting Lizbon, F.Bahçe’nin kalacağını açıkladığı Van Persie için pazarlık masasına oturmaya hazırlanıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Temmuz 2016 Güncelleme 24 Temmuz 2016, 02:06
Sporting Lizbon RVP için İstanbul’a geliyor

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe yönetimi 3 gün önce Van Persie'nin menajeri Kees Vos'la bir araya gelmiş ardından yönetici İlhan Ekşioğlu "RVP'nin menajeri kulübümüze gelmiştir ve yapılan görüşmenin ardından kendisi kariyerine kulübümüzde devam edecektir" açıklaması yapmıştı.

PORTEKİZ BASINI YAZDI
Ancak buna rağmen Hollandalı yıldız için ilgi devam ediyor. RVP için teklif yapmaya hazırlanan son kulübün Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon olduğu bildirildi. Sporting Lizbon'un Litvanyalı forveti Lukas Spalvis'in sakatlanmasının ardından golcü arayışına giren Portekiz temsilcisi Van Persie için Fenerbahçe ile pazarlık masasına orturmaya hazırlanıyor.

ALDIĞI PARA SIKINTI!
F.Bahçe'nin Van Persie için istediği bonservis bedelinin 6 milyon Euro olduğu belirtilirken asıl sorun oyuncunun aldığı 4 milyon 900 bin Euro olduğu belirtiliyor. Eğer, görüşme teklifi kabul edilirse RVP Monaco maçında oynatılmayabilir.