Ziyech için 5 milyon euro

Fenerbahçe’nin gözü 10 numara transferi için Ziyech’ten başkasını görmüyor. Bu oyuncu için Hollanda kulübüne kiralama teklifinde bulunulacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Temmuz 2016 Güncelleme 23 Temmuz 2016, 00:48
Ziyech için 5 milyon euro

İÇİNDEKİLER

Van der Wiel, Neustadter, Skrtel ve İsmail Köybaşı gibi isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe şimdi gözünü 10 numara transferinde ilk isim olan Twenteli Hakim Ziyech'e çevirdi. Geçtiğimiz sezon kaçırılan şampiyonlukta 10 numara eksikliğini fazlasıyla hisseden Sarı-Lacivertli yönetim bu kez sağlam adım atmak istiyor. Çok büyük umutlarla alınan ancak beklenen başarıyı sağlayamayan Diego ile yolların resmen ayrılmasının ardından harekete geçen Fenerbahçe 23 yaşındaki futbolcunun 10 milyon Euro'luk yüksek bonservis bedeli nedeniyle Hollanda kulübüne yeni bir teklif sunmaya hazırlanıyor.

ADA'YA GİTMEK İSTEMİYOR
10 milyon Euro'yu çok yüksek bulan Sarı-Lacivertli yöneticiler yıldız oyuncu için yüksek kiralama teklifi sunacak. Ziyech için Twente'ye 3 milyon Euro 1 yıllık kiralama bedeli teklif edecek olan Fenerbahçe Faslı stara ise yıllık 2 milyon Euro önerecek. Bu arada İngiliz kulüplerinin de Ziyech'in peşinde olduğu ancak genç oyuncunun Ada'ya gitmek istemediği öğrenildi. Finansal problemler sebebiyle bonservis ücretini mümkün olduğunca yüksek tutan Twente'nin Fenerbahçe'ye vereceği cevap merakla bekleniyor.

FENERBAHÇE CEVAP BEKLİYOR
Ancak bugüne kadar Ziyech için istediği rakamı alamayan Twente'nin Fenerbahçe'nin kiralama teklifine evet demesi bekleniyor. Bu nedenle rakamı yüksek tutan Sarı-Lacivertli yönetim Hollanda kulübünden cevap bekliyor. Teknik Direktör Pereira'nın bu futbolcuyu çok istemesi nedeniyle yönetimin bu transferi bir an önce sonuçlandırmak için büyük bir gayret içersinde olduğu gelen bilgiler arasında.