Sonuna kadar yanınızdayız Cumhurbaşkanımız

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen kabule TFF Başkanı Demirören, Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ile spor ve sanat camiasından birçok isim katıldı. "Sonuna kadar yayındayız" mesajı verilirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu millet yanımızda kimsenin endişesi olmasın. Sıkıntıları aşarız" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Temmuz 2016 Güncelleme 23 Temmuz 2016, 00:42
Sonuna kadar yanınızdayız Cumhurbaşkanımız

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sanat ve spor camiasının önde gelen isimlerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen kabulde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Vakfı ve İstanbul Başakşehir Spor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, eski milli futbolcu Rıdvan Dilmen, milli futbolçcu Arda Turan, sanatçılar Hakan Ural, Murat Yıldırım, Fettah Can, Hadise ile televizyoncular Acun Ilıcalı ve Esat Yontuç hazır bulundular. Kabulde tüm sanatçı ve spor adamları FETÖ'cü Terör Örgütünün darbe girişimini sert bir dille kınarlarken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Türkiye Cumhuriyeti'nin tüm meşru kurumlarına olan desteklerini açık bir dille ifade attiler.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: MiLLET YANIMIZDA
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabule katılanlara teşekkür eden Erdoğan, "Bu millet yanımızda. Hiç kimsenin bir endişesi olmasın. Sıkıntıları aşarız" ifadelerini kullandı. Kabulün bitmesinin ardından konuklar külliyeden ayrılırlarken Kulüpler Birliği Vakfı ve Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, "FETÖ'nün alçak hedefi bu ülkeyi perişan etmekti. Hamd olsun ilk önce milletimiz sonra da Cumhurbaşkanımızın dik ve onurlu duruşu ile büyük bir belayı defettik. Türkiye futbol için güvenlidir. İtalya'dan, Fransa'dan, Almanya'dan da daha güvenlidir" dedi.