Fener’in lideri Salih Uçan

İdman ve maçlardaki performansının yanında saha içinde liderli közellikleriyle dikkat çeken Salih Uçan, teknik direktör Pereira’nın umudu oldu. Fizsikel olarak da güçlendiği ikili mücadelelere girdiği gözlenen yıldız futbolcu Fener'in 1 numaralı transferi oldu!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Temmuz 2016 Güncelleme 23 Temmuz 2016, 02:11
Fener’in lideri Salih Uçan

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe'de Salih Uçan rüzgarı yaşanıyor. Roma'da geçirdiği 2 yıllık kiralık sürecin ardından sarı-lacivertli takıma dönen 22 yaşındaki oyuncu, hazırlık dönemindeki performansıyla hem teknik heyetin hem de taraftarların yeni umudu oldu. Salih'in hazırlık maçlarındaki olumlu performansı istatistik kağıdına da olumlu olarak yansıdı. Salih, topla buluşma, pas, isabetli pas, hücum bölgesine pas gibi önemli istatistiklerde takımın lider isimlerinden biri oldu. Her zaman fiziksel eksikliğiyle eleştirilen genç yıldız, top çalma, ikili mücadele gibi istatistiklerde de takım ortalamasını yakalayarak adeta yepyeni bir görüntüyle ikinci Fenerbahçe dönemine başladı. Fiziksel olarak önceki yıla göre güçlendiği gözlenen Salih'in yeni göreve istekli olması da Pereira'yı umutlandırıyor.

İŞTE GERÇEK 10 NUMARA
Salih'in 10 numara mevkindeki bu performansı yapılması planlanan transferi de rafa kaldırma olasılığının olduğu belirtildi.