Cumhurbaşkanım sonuna kadar yanınızdayız

Çin’in Beijing Guoan takımında oynayan Burak Yılmaz, “Zor günrlei elele atlatan güzel ülkemin demokrasi mücadelesinde, değerli büyüğüm sevgili Cumhurbaşkanım, sizi seviyoruz sonuna kadar yanındayız” diye tweet attı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Temmuz 2016 Güncelleme 21 Temmuz 2016, 00:00
Cumhurbaşkanım sonuna kadar yanınızdayız

İÇİNDEKİLER

Ülkemizde yaşanan FETÖ Terör Örgütü'nün darbe girişimine ve hain terör saldırısına tepkiler dinmek bilmiyor. Spor dünyası sosyal medyadan darbe girişimine ve terör saldırısına tek tek tepki gösterirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da destek vermeye devam ediyorlar. Sosyal medyada demokrasiye sahip çıkan son isim de Burak Yılmaz oldu. Milli futbolcumuz Burak Yılmaz, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek mesajı yayınladı. Futbol hayatını Çin'in Beijing Guoan takımında sürdüren golcü futbolcu, darbeye karşı olduğunu söyledi. Burak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çekilmiş bir fotoğrafının altına düştüğü notta, ''Zor günleri elele atlatan güzel ülkemin demokrasi mücadelesinde, değerli büyüğüm sevgili Cumhurbaşkanım, SİZİ SEVİYORUZ, SONUNA KADAR YANINIZDAYIZ'' dedi.

KARAMAN: VAHŞETE BEN DE TANIK OLDUM
FETÖ Terör Örgütü'nün 15 Temmuz akşamı kahpece kalkıştığı darbe girişimine Bursaspor Başkanı Ali Ay, Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman tepki göstermeye devam etti. Bursa Başkanı Ali Ay, "İçimizdeki pislikler, vatan hainleri temizlendi, temizlenmeye de devam edecek dedi. Rize Teknik Direktörü Karaman da "Olay akşamı Boğaz Köprüsü'nden geçiyordum. Fetö'cü hainlerin, halkı nasıl silahlarla taradığını gördüm. Bunun adı darbeden öte bir katliam girişimi... Vahşete tanık olan birisiyim. Halka ateş emri verenlerin Müslüman olduğuna inanmıyorum" dedi.