Listede 1 numara Lucas Leiva

Harcamalarını çok dikkatli yapmak zorunda olan yönetim, İngiliz kulübüne 1 yıllık kiralama teklifi yaptı. Pazarlıklar kıran kırana devam ediyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Temmuz 2016 Güncelleme 20 Temmuz 2016, 00:00
Listede 1 numara Lucas Leiva

İÇİNDEKİLER

ŞU ana kadar Serdar Aziz dışında önemli bir transfer yapamayan Galatasaray'da çalışmalar hız kazandı... Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına 1 ay kalan orta alan ve forvete takviye yapmak için girişimlerini sürdürüyor. Ryan Donk'un kötü performansı sonrasında Selçuk İnan'ın yanına defansif özellikleri güçlü, mücadeleci bir isim isteyen teknik direktör Jan Riekerink, Lucas Leiva için ısrarını sürdürüyor. Johanson ve Delaney ile yapılan pazarlıklardan sonuç alamayan Galatasaray yönetimi de Leiva'yı listenin ilk sırasında tutuyor. UEFA ile imza attığı anlaşma nedeniyle harcamalarını çok dikkatli bir şekilde atmak zorunda olan Sarı-Kırmızılılar, Liverpool'a 1 yıllık kiralama teklifinde bulundu. İngiliz kulübüne 1 milyon Euro'luk teklifte bulunan beklemeye geçmiş durumda. Alınan bilgilere göre Liverpool kiralama fikrine sıcak bakmıyor ve satmak istediği Lucas Leiva için 3.5 milyon Euro talep ediyor.

BONSERVİSİYLE SATIN ALMAK MÜMKÜN DEĞİL!
Alex Telles'i Porto'ya 6.5 milyon Euro'ya satan Galatasaray yönetiminin, Serdar Aziz'in bonservisine 4.5 milyon Euro ödendiği için şu an elinde transfer için 2 milyon Euro bulunuyor. Bu nedenle Sarı-Kırmızılılar'ın Lucas Leiva'yı bonservisiyle alması mümkün gözükmüyor. Bu nedenle Liverpool'a karşı kiralama konusunda ısrarlı bir tutum sergileniyor. Brezilyalı futbolcunun Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı, bu konuda yöneticilere olumlu yanıt verdiği de ifade ediliyor.