İstanbul'da Adriano pazarlığı

Önceki gece sessiz sedasız İstanbul’a gelen Veloz dün yöneticiler ile bir araya gelerek transferi masaya yatırdı... Luiz Adriano'nun kulübü Milan'ı kiralama konusunda ikna eden Galatasaray eğer Sambacı'nın menajeriyle de el sıkışırsa önümüzdeki hafta imzalar atılacak. Görüşmelerin bugün de sürmesi bekleniyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Temmuz 2016 Güncelleme 15 Temmuz 2016, 00:00
İstanbul’da Adriano pazarlığı

İÇİNDEKİLER

Transferde sessiz kaldığı için taraftarların hedefi haline gelen Galatasaray yönetimi sonunda bombayı patlatıyor... Kadroya üst düzey bir golcü takviyesi yapmak isteyen Sarı- Kırmızılılar bir süredir Luiz Adriano ve Wilfried Bony ile temas halindeydi. Futbol direktörü Cenk Ergün, İngiltere'de Bony için görüşmelerini sürdürürken, yönetimden dün çok flaş bir hamle geldi. Luiz Adriano'nun menajeri Gilmar Veloz önceki gece sessiz sedasız İstanbul'a geldi. Dün Galatasaraylı yöneticiler ile yemekte buluşan Veloz, Adriano'nun transferini masaya yatırdı. Sarı-Kırmızılılar'ın Brezilyalı golcünün kulübü Milan'la kiralama konusunda anlaşmaya vardığı belirtiliyor. Eğer İstanbul'da Veloz ile yapılan pazarlıklarda da mutlu sona ulaşılırsa önümüzdeki hafta imzalar atılacak. Taraflar arasında pazarlıkların bugün de devam edeceği ifade ediliyor.

DEVRE ARASI ÇİN'E SATILMAYI KABUL ETMEMİŞTİ
Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Shakhtar Donetsk'te adını duyuran Adriano geçtiğimiz sezon başında Milan'a transfer olmuştu. İtalyan ekibinde büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Brezilyalı golcü devre arasında Çin'e satılmayı kabul etmeyince kriz yaşanmıştı. Düzenli olarak milli takımın da formasını giyen Luiz Adriano'nun ismi Beşiktaş ile de anılıyor. Uzun boyu ve güçlü fiziği ile dikkat çeken yıldız futbolcu, son vuruşlardaki başarısıyla ile de tanınıyor.