Portakal mevsimi!

Valbuena, Ziyech ve Pastore için uğraşan Fenerbahçe bir anda hedef değiştirdi... Yönetim, küme düşen Newcastle'da oynayan Siem De Jong için atağa kalktı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Temmuz 2016 Güncelleme 14 Temmuz 2016, 01:01
Portakal mevsimi!

İÇİNDEKİLER

Kanat, sağ bek, sol bek ve stoper transferini çok hızlı bir şekilde yapan Fenerbahçe gözünü '10 numara'ya çevirmiş durumda... Vitor Pereira'nın sisteminde kilit rol oynayan bu bölgeye yapılacak takviye için çok dikkatli davranan Sarı-Lacivertli yönetimden sürpriz bir hamle geldi. Mathieu Valbuena, Hakim Ziyech ve Javier Pastore için girişimlerde bulunan yönetim adeta sağ gösterip sol vurarak Siem De Jong'a kanca attı.

TAKIMDAN AYRILMAK İSTİYOR
Geçen sezon Premier Lig'den Championship'e düşen Newcastle United'da forma giyen Hollandalı yıldız takımdan ayrılmak istediğini açıklamıştı. Fenerbahçe yönetiminin takımda Robin van Persie ve Gregory van der Wiel'in de bulunması nedeniyle De Jong'a daha sıcak baktığı belirtiliyor. 27 yaşındaki futbolcu 2014-2015 sezonunun başında Ajax'tan ayrılarak 8.7 milyon Euro karşılığında Ada'nın yolunu tutmuştu.

NEWCASTLE'DA YAPAMADI
Her iki ayağını da çok iyi kullanan De Jong, Ajax formasıyla 244 maçta 78 gol ve 48 asistlik performans sergilemişti. Fakat yıldız futbolcu Newcastle'da oynadığı 26 maçta takımına sadece 2 gol ve 1 asistlik katkı yapabildi.