İngiltere operasyonu

Önceki gün İngiltere’ye giden ve Manchester City’den Bony’yi kiralamak için teklif yapan Cenk Ergün’den çok flaş iki hamle daha geldi. Ön libero transferini de bitirmek isteyen Ergün, Chelsea'den Obi Mikel ve Liverpool'dan Lucas Leiva için temaslara başladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Temmuz 2016 Güncelleme 14 Temmuz 2016, 00:32
İngiltere operasyonu

İÇİNDEKİLER

Galatasaray bombaları patlatmaya hazırlanıyor. Forvet ve ön libero transferi için büyük uğraş veren Sarı-Kırmızılılar gözünü Ada'ya dikmiş durumda... Önceki gün İngiltere'ye giden futbol direktörü Cenk Ergün, Manchester City formasını giyen Wilfried Bony'yi kiralamak için resmi teklif yapmıştı. Fildişili yıldız için 2 milyon Euro'luk kirallama teklifi sunan Ergün bir yandan da ön libero transferi için harekete geçti. Alınan bilgilere göre Galatasaray'ın hedefindeki isimler Chelsea'den Obi Mikel ve Liverpool'dan Lucas Leiva... UEFA ile yaptığı anlaşma nedeniyle adımlarını çok dikkatli atan Sarı- Kırmızılılar'ın iki yıldız için de kiralama teklifi yapacağı belirlendi.

LUIZ ADRIANO'NUN MENAJERİ İSTANBUL'A GELDİ
Stefan Johanson ve Thomas Delaney'in transferinden vazgeçen Galatasaray'ın Leiva ve Mikel'den birisini bitirmek için büyük çaba harcadığı belirtiliyor. İngiltere'de temaslarını sürdüren Cenk Ergün'ün bugün ilk olarak Chelsea ile masaya oturması bekleniyor. Bu arada Galatasaray'ın Milan'da forma giyen Luiz Adriano'nun menajerini dün İstanbul'a getirdiği iddia edildi. Sarı-Kırmızılı yönetimin Brezilyalı oyuncunun durumunu masaya yatırdığı öğrenildi.


THE SUN'IN MANŞETİ OLDU

İngiltere'nin en önemli yayın organlarından The Sun, Galatasaray ile Manchester City arasındaki Bony görüşmelerini manşetine taşıdı. Gazeteye göre Manchester City, 1 yıllık kiralama için 3 milyon pound istiyor