Kanarya’dan 3’lü şov

Fenerbahçe, Sivasspor’dan transfer ettiği Aatif Chahechouhe, kontratları uzatılan oyuncular Fabiano Ribeiro ve Ramazan Civelek ile sözleşme imzaladı. İmza töreninde Genel Sekreter Mahmut Uslu ve yöneticiler hazır bulundu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Temmuz 2016 Güncelleme 13 Temmuz 2016, 01:04
Kanarya’dan 3’lü şov

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, Sivasspor'dan transfer ettiği Aatif Chahechouhe ile sözleşmeleri uzatılan oyuncular Fabiano Ribeiro ve Ramazan Civelek ile sözleşme imzaladı..

RÜYAYI GERÇEKLEŞTİRDİM
Aatif Chahechouhe, Türkiye'nin çok büyük bir kulübüne geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Türkiye'ye geldiğim günden bu yana büyük takımlarda oynamak bir rüyaydı. Bugün bu rüyayı gerçekleştirdim. Burada çok iyi karşılandım. Bana gösterilen ilgi ve saygı beni etkiledi. Fenerbahçe'nin başarılarına katkıda bulunmak için elimden geleni yapacağım" dedi. Kaleci Fabiano, Fenerbahçe'de tekrar forma giyecek olmanın gurururu taşıdığı belirtirken, Ramazan Civelek, "Çok çalışıp formaya layık olacağım" dedi.

AATIF: 3-5-2'YE ALIŞACAĞIZ
Fenerbahçe'nin yeni transferi Aatıf, Sivassspor'da 4-4-2 sisteminde, forvet arkasında ve sağ kanatta oynadığını belirterek, "Şimdi 3-5-2'yi deniyoruz. Bu yeni sisteme alışmak için çok çaba sarfedeceğiz. Teknik direktörümüzü tatmin etmeye çalışacağız. Alışınca her şey yoluna girecek" dedi.

ÇALIM USTALARI FENER'DE BULUŞTU
Ligde son 2 sezonun en çok çalım atan 5 futbolcusunun 3'ü Fenerbahçe'de buluştu. İlkt sırada 140 çalım atan Aatıf var. 2. sırada 108 çalımla Nakoulma, 3. sırada 91 çalımla Gökhan Töre, 4. sırada 90 çalımla Volkan Şen, 5. sırada ise 89 çalımla Alper Potuk yer aldı.

MAHMUT USLU: GÖKHAN DA KİM OLUYOR!
İmza töreninde yer alan Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Gökhan Gönül ile ilgili bir soruya, "Gökhan da kim! Bana Fenerbahçe'nin oyunculaürını sorun" dedi. Diego Ribas ile ilgili soruya net bir cevap veren Mahmut Uslu, "Diego Ribas Fenerbahçe'de oynamayacak. Yönetim olarak kararımız bu" dedi.

DİEGO HER ŞARTTA ELDEN ÇIKARTILACAK
Mahmut Uslu 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Diego'nun her şartta elden çıkartılacağını ifade etti.