Gökhan'a kızdı Fenerli oldu

Haziran ayında Beşiktaş’la anlaşan İsmail’in 625 bin Euro olan maaşı 1.1 milyon Euro’ya çıkarıldı. Fakat genç yıldız son görüşmede Gökhan Gönül’ü örnek gösterip “1.7 milyon Euro istiyorum” deyince ipler koptu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Temmuz 2016 Güncelleme 13 Temmuz 2016, 07:16
Gökhan’a kızdı Fenerli oldu

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe transfer sezonunun en flaş hamlelerinden birisini yaparak Beşiktaş'tan ayrılan İsmail Köybaşı'yı renklerine bağladı. Dün kulüp binasına gelen milli sol bek kendisini 4 yıllığına Sarı-Lacivertli renklere bağlayan imzayı attı.
Peki bundan 1 ay önce Beşiktaş'la yeni sözleşme için anlaşan İsmail Köybaşı dün nasıl Fenerli oldu? Transferin ardındaki sis perdesini TAKVİM aralıyor... Geçen sezon 625 bin Euro garanti ücret alan İsmail Köybaşı, Euro 2016 öncesi Beşiktaş yönetimiyle masaya oturdu ve 4 yıllık yeni sözleşme için anlaşıldı. Yıldız futbolcu yüzde yüze yakın zamla 1.1 milyon Euro yapılan yeni maaşını kabul etti.
İMZA İÇİN SÖZLEŞTİLER AMA...
Taraflar "İmzayı Euro 2016 sonrası atarız" diyerek sözleşti. Fakat Milli Takım elenmesine rağmen imza atılmadı. Çünkü İsmail, son görüşmeye yeni bir rakam isteğiyle gitti. Yıldız futbolcunun, Gökhan Gönül'ü örnek gösterip, "Ben de 1.7 milyon Euro isterim" demesi üzerine ipler koptu. Ardından Fener devreye girip transferi bitirdi.
CANER'İ GÖTÜRDÜ İSMAİL'İ GETİRDİ
Menajer Batur Altıparmak kısa süre içinde çok flaş iki transferde büyük rol oynadı. Caner Erkin, Fenerbahçe'den ayrılıp Inter'e giderken, transferde menajer Batur Altıparmak kritik rol oynamıştı... Altıparmak dün ise İsmail Köybaşı için Fenerbahçe yönetimiyle masaya oturdu ve imzalar atıldı. Batur Altıparmak böylece önce bir sol bek götürdü, ardından yeni bir sol bek getirdi.