Dev bir kulübe geldim

F.Bahçe’nin yeni transferi Skrtel dün İstanbul’a ayak bastı. Havalimanında önemli açıklamalar yapan Slovak stoper, “Dev bir kulübe geldim. Birçok teklif aldım ama F.Bahçe’yi seçtim” dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Temmuz 2016 Güncelleme 13 Temmuz 2016, 00:45
Dev bir kulübe geldim

İÇİNDEKİLER

EURO 2016'da gösterdiği başarılı performansın ardından Liverpool'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Martin Skrtel dün akşam İstanbul'a geldi. Ayağının tozuyla çarpıcı açıklamalar yapan Slovak yıldız, "Dev bir kulübe geldim. Yarın (bugün) için sabırsızlanıyorum. Birçok teklif aldım ama Fenerbahçe'yi seçtim" dedi. Öte yandan transferle ile ilgili çarpıcı bir ayrıntı gün yüzüne çıktı. İtalyan basını, Martin Skrtel'in Milan'dan çok ciddi bir teklif aldığını ama tercihini Fenerbahçe'den yana kullandığını yazdı.

BÜYÜK BİR YENİLGİ
Haberde, Fenerbahçe'nin ekonomik olarak çok daha iyi bir teklif sunduğu, ayrıca Sarı-Lacivertli takımın ön eleme turlarını geçmesi durumunda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceği için transfer savaşını kazandığı vurgulandı.

BUGÜN 4 YILLIK İMZAYI ATACAK
Dün akşam saatlerinde İstanbul'a gelen Martin Skrtel bugün önce sağlık kontrolünden geçecek. Slovak stoper ardından kulüp binasına geçecek ve kendisini 4 yıllığına Fenerbahçe'ye bağlayacak imzayı atacak. Martin Skrtel için ayrıca imza töreni düzenleneceği de gelen bilgiler arasında.