Cimbom'un bombaları Bony&Adriano

Futbol direktörü Cenk Ergün, İngiltere’ye giderek Wilfried Bony için Manchester City ile masaya oturdu. Görüşme oldukça olumlu geçti... Galatasaray yönetimi ayrıca Milan formasını giyen Luiz Adriano için de devreye girdi... Her İki futbolcu için kulüplerine kiralama teklifi sunuldu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Temmuz 2016 Güncelleme 13 Temmuz 2016, 06:28
Cimbom’un bombaları Bony&Adriano

İÇİNDEKİLER

Transfer hamleleri nedeniyle camianın hedefinde olan Galatasaray yönetimi, büyük bir bomba patlatmak için düğmeye bastı. Transfer bütçesinin büyük bir bölümünü golcü takviyesine ayıran Sarı-Kırmızılı yönetim, dünyaca ünlü iki isimle temasa geçti. Alınan bilgilere göre futbol direktörü Cenk Ergün dün İngiltere'ye giderek Manchester City formasını giyen Wilfried Bony için masaya oturdu. Pep Guardiola'nın takımın başına geçmesinin ardından gözden düşen Fildişili golcüyü isteyen Ergün'ün İngiliz kulübüne kiralama teklifi yaptığı belirlendi. Eğer Manchester City'den olumlu yanıt gelirse, Bony'yi ikna etmek için Didier Drogba'dan yardım isteneceği öğrenildi.
MILAN, ADRIANO'YU GÖZDEN ÇIKARDI
Bony için bu girişimleri yapan Galatasaray bir yandan da Luiz Adriano konusunda adımlar atıyor... Sarı-Kırmızılı yönetim, Milan'da bekleneni veremeyen Brezilyalı golcü için kiralama teklifi yaptı. Geçen sezon devre ara- sında Çin'e transferi son dakikada gerçekleşmeyen Luiz Adriano'nun Milan'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Hem Adriano hem de Bony için yaptığı tekliflere yanıt bekleyen Galatasaray yönetimi, iki süper yıldızdan birisini mutlaka kadrosuna katmayı hedefliyor.
GUARDİOLA'DAN VETO YEDİ
Geçen sezon devre arasında Manchester City'ye transfer olan Wilfred Bony, İngiliz ekibinin yeni teknik direktörü Pep Guardiola tarafından gönderilecekler listesine kondu.
BEŞİKTAŞ'IN MARİO GOMEZ ALTERNATİFİ
Cimbom'un transfer gündemine giren Luiz Adriano, Beşiktaş'ın da listesinde yer alan bir isim... Alınan bilgilere göre Siyah- Beyazlılar, Mario Gomez'in gitme durumuna karşılık Brezilyalı golcü ile dirsek temasını sürdürüyor. Fakat Gomez'in Beşiktaş'ta kalma ihtimalinin çok yükselmesinin ardından Galatasaray transferde bir adım öne geçti