Fener'in ilacı Javier Pastore

Valbuena ile dirsek teması kuran Fenerbahçe’ye PSG’nin 10 numarası menajerler tarafından teklif edildi. Sarı-Lacivertliler yedek kalmak istemeyen Javier Pastore’ye kancayı taktı. Fenerbahçe, Pastore'yi kiralamak için PSG'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Ben Arfa transferi gerçekleşmedi ama Fransız yıldızın PSG'ye gidişi Fener'e yepyeni bir kapı açtı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Temmuz 2016 Güncelleme 12 Temmuz 2016, 08:46
Fener’in ilacı Javier Pastore

İÇİNDEKİLER

Transferde emin adımlarla ilerleyen yeni sezonun kadrosunu şekillendirmeye başlayan Fenerbahçe, 10 numaralı mevki için bir arayışlarını sürdürüyor.

Başkan Aziz Yıldırım'ın Valbuena ile ilgili iddilararı doğrulamasına, kendisiyle Marsilya'nın İstanbul'a gelişinde görüşüleceğini açıklamasına rağmen Sarı-Lacivertli yönetime menajerler tarafından yıldız bir isim teklif edildi. PSG'de yedek kalmak istemeyen Pastore Fener'e teklif edelirken yedek kalmak istemeyen Arjjantinli yıldız da Fener'e sıcak bakıyor. 27 yaşında ve 1.87 boyunda olan Pastore'nin bonservisinin yüksek olduğu, kiralama formülünü PSG'ye kabul ettirmeye çalıştıkları belirtildi. Fenerbahçe'nin de bu transferde ciddi kozlarının olduğu belirtildi.

BEN ARFA PSG'YE PASTORE FENERBAHÇE'YE
F.Bahçe'nin daha önceden kadrosuna katmak istedjği Ben Arfa'nın PSG'ye gidişiyle yedek kalması büyük bir olasılık olan Pastore'nin sezonu kulübede geçirmek istememesi Sarı-Lacivertli kulübün elini güçlendiriyor. Teknik direktör Pereira'nın da onay verdiği Arjwantinli yıldızın kiralama bedelinin 2.5 milyon Euro civarında olacağı ifade ediliyor. 1.87 boyunda olmasına rağmen üstün bir top tekniğine sahip olan Pastore gol ve asist özelliğiyle önemli bir açığı kapatacak.