Sosa'nın yerine Belhanda

Milan’a transferi gündemde olan Sosa’nın yerine alternatif arayışlarına başlayan Beşiktaş, bonservisi Dinamo Kiev’de olan Younes Belhanda’yı istiyor... Faslı yıldız Fener’in de listesinde

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Temmuz 2016 Güncelleme 11 Temmuz 2016, 03:49
Sosa’nın yerine Belhanda

İÇİNDEKİLER

Geçen sezon yaşanan şampiyonluğun şampiyonluğun baş mimarlarından Jose Sosa'yı kaybetme noktasına gelen Beşiktaş'ta büyük hareketlilik yaşanıyor... Siyah-Beyazlılar bir yandan Arjantinli yıldızı kalması için ikna etmeye çalışırken, bir yandan da alternatif isim arayışlarına başladı. Alınan bilgilere göre yönetimin listesinin ilk sırasında Younes Belhanda yer alıyor. Bonservisi Dinamo Kiev'de olan Faslı yıldız aslında uzun süredir Beşiktaş'ın gözlediği bir isim. Geçtiğimiz sezon başında da Siyah-Beyazlılar'ın gündemine gelen Belhanda çok önemli yetenekleri olan bir futbolcu. Yönetim geçen sezon devre arasında Schalke'ye kiralanan 26 yaşındaki Belhanda'nın transferi için önümüzdeki günlerde Dinamo Kiev ile masaya oturacak.

ŞENOL GÜNEŞ ELİNDE YENİDEN DOĞABİLİR
2013 yılında Montpellier'den çok büyük umutlarla Ukrayna'ya giden yıldız futbolcu bir türlü bekleneni veremedi. Beşiktaş yönetimi, Belhanda'nın Şenol Güneş'in elinde çok yüksek bir seviyeye çıkacağına inanıyor. Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde yer alan Faslı futbolcu geçen sezon Dinamo Kiev formasıyla 20 maçta 2 asist, Schalke formasıyla ise 15 maçta 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

TAM BİR TOP CAMBAZI
Mükemmel bir top tekniğine sahip olan Belhanda adeta yürüyerek adam geçebiliyor. Fakat yıldız futbolcunun yaşadığı mental sorunlar şu ana kadar gelişimini çok olumsuz etkiledi.