Daha iyisini yapmalıyız

Geçen sezonki başarının geride kaldığını söyleyen Güneş, “Yeni sezonda çok daha üst seviyede rakiplerimiz olacak. Daha iyisini yapmalıyız” dedi... Şampiyonluk sonrası rakiplerinin daha da hırslandığını ifade eden başarılı hoca, "Kendimizi her yönden geliştirmemiz gerekiyor" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Temmuz 2016 Güncelleme 11 Temmuz 2016, 01:53
Daha iyisini yapmalıyız

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş yeni sezon öncesinde takıma önemli mesajlar verdi... Geçen sezon çok önemli bir başarı elde ettiklerini fakat her şeyin geçmişte kaldığını ifade eden hoca, "Futbolda hiçbir zaman dün yoktur. Hep ileriye bakmamız gerekiyor. Yeni sezonda bir üst seviyeye çıkacağız. Şampiyonlar Ligi kesinlikle futbolun en zor arenası. Burada başarılı olmak için kendimizi her yönden geliştirmemiz gerekiyor. Geçen sezonki seviyemiz Şampiyonlar Ligi için yeterli değil. Çok üst düzey rakiplerimiz olacak" ifadesini kullandı. Güneş ayrıca yaşadıkları şampiyonluk sonrasında rakiplerin daha da hırslandığını belirterek, "Süper Lig mücadelesi de çok daha zorlu olacaktır" yorumunu yaptı.

YÖNETİCİLER TRANSFER İÇİN UĞRAŞIYOR
Taraftarlara da mesaj gönderen teknik direktör Şenol Güneş, "Geçen sezon bizim hep arkamızda oldular. İyi günde kötü günde destek verdiler. Yeni sezonda da bu tablo değişmemeli. Bizi çok zorlu ve uzun bir maraton bekliyor" şeklinde konuştu. Başarılı hoca transfer çalışmalarının da sürdüğünü belirterek, "Ben isimleri verdim. Yöneticilerimiz uğraşıyor" dedi.