Sneijder FİFA yolcusu

Galatasaray yönetimi tarafından verilen 2.2 milyon Euro’luk cezayı kabul etmeyen yıldız futbolcu, önümüzdeki günlerde Başkan Dursun Özbek ile görüşerek krizi masaya yatıracak... Eğer Özbek cezada ısrar ederse Sneijder en kritik hamlesini yapacak ve FIFA Uyuşmazlık Çözüm Dairesi'ne gidecek. Bu hamle Hollandalı'nın G.Saray kariyerinin sonu anlamına gelebilir.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Temmuz 2016 Güncelleme 09 Temmuz 2016, 00:00
Sneijder FİFA yolcusu

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da herkesin gözü kulağı Wesley Sneijder'de... Yönetimin geçen sezon gördüğü sarı kartlar nedeniyle 2.2 milyon Euro ceza kestiği Hollandalı yıldız önceki gün İstanbul'a gelerek idmanlara başlamıştı. Sneijder'in önümüzdeki hafta Başkan Dursun Özbek ile bir araya gelerek yaşanan süreci masaya yatırması bekleniyor. Alınan bilgilere göre yıldız futbolcu bu cezayı ödemeyi düşünmüyor. Sneijder bu konuyu Başkan Özbek'e de kesin bir dille ifade edecek. Eğer Dursun Özbek'in tavrında yumuşama olursa kriz tatlıya bağlanacak. Fakat ceza konusunda ısrar edilirse bu kez Hollandalı futbolcu en kritik hamlesini yapacak. Sneijder bu durumda en yüksek merci olan FIFA'nın yolunu tutacak.

TFF VE FIFPRO'YA BAŞVURULAR YAPILDI
SNEIJDER'in menejeri Guido Albers geçtiğimiz günlerde De Telegraaf'a yaptığı açıklamada, "Avukatımız Cor Hellingman, TFF'ye ve Fifpro'ya (Dünya Profesyonel Futbolcular Derneği) başvurdu" demişti. Kriz devam ederse bu kez de FIFA Uyuşmazlık Çözüm Dairesi'ne gidilecek. Fakat bu hamlenin gelmesi durumunda Sneijder'in Galatasaray kariyerinin sona ermesine kesin gözüyle bakılıyor.

Geçtiğimiz gün Florya'da toplanan taraftarların verdiği büyük destek, yönetime karşı Wesley Sneijder'in elini güçlendirmiş durumda. Başkan Dursun Özbek'in daha fazla tepki çekmemek için anlaşma yoluna gideceği de iddialar arasında.