Saray’da tehlikeli restleşme

Hollandalı yıldız, 1 haftadır süren görüşmelere rağmen dün başlayan ilk idmana katılmadı. Yönetim, ekstra izin isteyen Wesley Sneijder’e gelmediği her gün için ceza kesecek...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Temmuz 2016 Güncelleme 02 Temmuz 2016, 01:04
Saray’da tehlikeli restleşme

İÇİNDEKİLER

Cimbom yeni sezonu krizle açtı... Hayal kırıklıklarıyla dolu bir sezonun ardından dün büyük ümitlerle top başı yapan Galatasaray'da Wesley Sneijder şoku yaşanıyor. Hollandalı yıldız yönetimle yaklaşık 1 haftadır yaptığı görüşmeler ve "Hemen kampa katıl" çağrılarına rağmen dün İstanbul'a gelmedi. Ve böylece büyük bir krizin fitili ateşlendi. Alınan bilgilere göre eşi ve çocuklarıyla tatilde olan Sneijder ekstra izin talebinde bulundu. Bunu kesinlikle kabul etmeyen yönetimin ise yıldız futbolcuya gelmediği her gün için tavan fiyattan ceza keseceği belirlendi. Bir süredir hakkında transfer iddiaları ortaya atılan Sneijder'in neden böyle bir tavır takındığı tartışma konusu. Bir gazeteye yönetim hakkında sert açıklamalar yapan yıldız futbolcu, tüm telkinlere rağmen özür dilememişti. Geçtiğimiz günlerde Sneijder'in menajeri İstanbul'a gelmiş ve durum değerlendirmesi yapmıştı.

YÖNETİMİ YILDIRMA POLİTİKASI MI İZLİYOR
Başta Manchester United ve Inter olmak üzere birçok takımın transfer listesinde olduğu belirtilen Sneijder'in dünkü tavrıyla ayrılık sürecini başlattığı da belirtiliyor. Sözleşmesinde 7.5 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi olan tecrübeli futbolcunun, bonservis bedelinin düşürülmesi için yönetimi yıldırmak istediği de iddialar arasında. Yönetim-Sneijder restleşmesinin önümüzdeki günlerde nasıl sonuçlar getireceği merak konusu.

TARAFTARIN TAVRI NET: SUÇLU BENİM
Wesley Sneijder'in yeni sezon için yapılan ilk idmana katılmaması sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Yaşanan süreçte Hollandalı yıldızı haklı bulan taraftarlar, Başkan Dursun Özbek ve yönetime büyük tepki gösterdi. Sneijder bir anda twitter'da TT oldu.