Cumhurbaşkanı Erdoğan Akyazı Stadı'nı sordu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapımına devam edilen ve sezon başına yetiştirilmesine çalışılan Akyazı Stadı’yla ilgili olarak sürekli bilgiler alıyor. Çalışan işçi sayısı da Ramazan bayramı sonrası iki katına çıkarılacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Temmuz 2016 Güncelleme 02 Temmuz 2016, 04:48
Cumhurbaşkanı Erdoğan Akyazı Stadı’nı sordu

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın temelinin atılmasından itibaren yakından takip ettiği Akyazı stadyumunun yeni sezona yetiştirilmesi için yoğun çaba harcanıyor. Geçtiğimiz günlerde Trabzon'a gelen ve Akyazı'da yaptığı incelemeler sonrası stadyumda çalışan işçi sayısının bayram sonrası iki katına çıkarılacağının müjdesini veren Toki Başkanı Ergün Turan'ın, stadın yapım aşamasıyla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da sürekli bilgiler verdiği ortaya çıktı.

ÇOK MODERN BİR STAT
Türkiye'de ilk kez Akyazı stadında denenen çelik konstrüksiyonun yanı sıra hibrit çim zemine de sahip olacak stadyumun geçtiğimiz günlerde, "Akıllı stat" standartlarına da uygun hale getirilmesi için gerekli anlaşmalar yapılmıştı. Stat açılışına bizzat katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın stadın yapım aşamasını bizzat takip ettiğini de belirten TOKİ Başkanı Ergün, "Çok modern bir stadyumu, Türkiye'nin en önemli kulüplerinden bir tanesine kazandıracağımız için çok heyecanlıyız"


TOKİ Başkanı Ergün Turan, çalışmalar hakkında Erdoğan'a sık sık bilgi veriyor.