Van Persie giderse kralı gelecek

Kıta dışından talipleri olan Van Persie’yi elden çıkarma planları yapan Fenerbahçe yönetimi, Hollandalı yıldızın gitmesi halinde Vargas’ı almak istiyor... Bundesliga'da Hoffenheim formasını giyen Şili'li yıldız Copa America'da kaydettiği 6 golle hem gol kralı oldu hem de takımını şampiyonluğa taşıdı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Temmuz 2016 Güncelleme 01 Temmuz 2016, 05:16
Van Persie giderse kralı gelecek

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım geçtiğimiz gün bir iftar davetinde transferle ilgili önemli açıklamalar yapmış, Robin Van Persie'yi satmayı düşündüklerini söylemişti. Özellikle Çin, Katar ve ABD'den talipleri olan Hollandalı yıldızı iyi bir paraya elden çıkarmayı planlayan Sarı- Lacivertli yönetim, alternatif forvet arayışlarını da sürdürüyor. Alınan bilgilere göre listenin en tepesinde Eduardo Vargas var... Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim'da forma giyen Şili'li forvet, kısa süre önce biten Copa America'da attığı 6 golle krallığa ulaşmıştı. 26 yaşındaki Vargas'ın menajeriyle görüşen yönetim ilk teması sağladı. Geçen sezon başında Napoli'den Hoffenheim'a transfer olan Vargas'ın birçok talibi olduğu belirtiliyor.

İLK HEDEF KİRALAMA TEKLİFİ YAPMAK
Bu transfer için oldukça ısrarcı olan Fenerbahçe'nin ilk olarak satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacağı belirlendi. Eğer yanıt olumsuz olursa, Van Persie'den gelecek paraya göre bonservis için kesenin ağzı açılacak. Eduardo Vargas'ın kanatlarda da görev yapması Fenerbahçe için en önemli tercih sebeplerinden birisi. Fakat transferin geleceği, Van Persie'nin satılıp satılmamasına bağlı.