Martin Skrtel imzalıyor

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 2000 Derneği’nin iftar yemeğinde çarpıcı açıklamalar yaptı. Slovak stoper Skrtel’in transferinin bitmek üzere olduğunu söyledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Haziran 2016 Güncelleme 30 Haziran 2016, 05:16
Martin Skrtel imzalıyor

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin yeni sezonda nasıl bir transfer politikası izleyeceği merak edilirken, Başkan Aziz Yıldırım tüm bilinmeyenleri açıkladı. Fenerbahçe 2000 Derneği'nin iftar yemeğine katılan Yıldırım, Martin Skrtel ile büyük ölçüde anlaştıklarını söyledi. Slovak stoperin önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeyi imzalayacağı ortaya çıktı. Uzun süredir hangi takıma gideceği tartışılan Luis Nani'nin de Valencia ile anlaştığı ortaya çıktı. Yıldırım, Portekizli oyuncunun İspanyol kulübüne imza atmak üzere olduğunu söyledi. Fenerbahçe'de geleceği merak edilen Van Persie'nin durumu da netleşti. Sarı-Lacivertli yönetim Van Persie'ye ciddi bir teklif geldiği taktirde Hollandalı oyuncuyu satacak. Başkan Yıldırım, şu ana kadar Fenerbahçe'yi tatmin edici bir teklifin gelmediğini ancak gelmesi halinde değerlendireceklerini dile getirdi.

VAN DER WİEL DE BİTİYOR DİEGO DEFTERİ KAPANDI
Emenike'nin tekrar takıma dönmesine izin veren Başkan Aziz Yıldırım, Nijeryalı golcünün ilk 11'i zorlayacağını ifade etti. Kiralık sözleşmeleri biten Stoch ve Salih'in de Pereira'nın gözüne girmek için yoğun çaba sarfedeceğini belirtti. Yıldırım Skrtel'in yanı sıra Van der Wiel'in de transferinin sonuçlanmak üzere olduğunu belirterek, "Diego Ribas defteri artık kapanıyor. Pereira Caner'i affetti ama ben affetmedim" dedi. Aatıf'ı da Volkan Şen'e kızdığı için transfer ettiğini açıkladı.